10 ok, amiért szeretjük a BlackBerry Boldokat

Abban talán mindannyian egyetértünk, hogy a prémium kategóriás BlackBerry Boldok szerethetőek voltak a maguk idejében, de még akár manapság is a szívünkbe lophatja magát egy ilyen QWERTY-s candybar telefon.

WhiteBerry 9780 Bold – mert fehérben még szebb!

 1. Nem csak egy darab plasztik
  Fém, bőr, gumírozott műanyag akadt bőven a Boldok megalkotásakor. Nincs nyikorgás alapjáraton, és nincs repedés kisebb esések után. Ha már valami elromlik benne, annak nagyon-nagyon komoly oka van (pl. átment rajta egy autó – kétszer).
 2. Billentyűzet mindenhol, mindenhez
  Talán hiányozna az érintőképernyő, ha… nem lenne mindenhez megfelelő billentyű! A tapipad maximálisan kárpótol, pontosan navigál oda, ahová szeretnéd, és közben még a teljes képernyőt is látod. Írás közben nem gépelsz mellé, mert minden betű a helyén van, és érzed. Elvesztél a menüben? Hagyd a bolyongást, egyszerű billentyűkombinációkkal meg tudod oldani a manővereket.

  BlackBerry Bold 9790 érintőképernyővel

 3. Zene füleidnek
  Nem fogsz hifit csinálni a telefonodból, ha véletlenül otthon marad a fülhallgatód. Az előlapi hangszórón keresztül is hallgathatod a kedvenc dalaidat útközben, mintha csak telefonálnál.
 4. Mindig tudod, mi történt a telefonodon
  A legtipikusabb kérdés, amit Berryvel kapsz: Téged nem zavar a villogó led? Nem, nem zavar, mert mindig tudod, mi történt a telefonodon! Email, hívás, SMS, vagy bármi más érkezett, tudod, mi volt, és el tudod dönteni, hogy meg akarod-e nézni, vagy még várhat.
 5. A megváltó csendgomb
  Már megint rosszkor hív valaki, és a zsebed vagy táskád mélyén lapul a Berryd? Csak találd meg a tetejét, és azonnal elcsitíthatod készülékedet.

  Csendet kérünk, de azonnal! BlackBerry esetén egy pillanat alatt megoldható.

 6. Programozható kameragomb
  Nem újdonság, de egyre jobban szeretjük az érintőképernyők világában: nemcsak kamerát tudsz hozzárendelni, de képernyőfotózó appot, hangrögzítőt, vagy akár elemlámpa alkalmazást is.

  Ezek mind egy napra időzített ébresztők. BerryKalendárium!

 7. Azok az ébresztőhangok…
  A gyári ébresztőhangok manapság barátságos kis melódiák. De nem a Berrykben! Ha tényleg fel akarsz kelni, akkor a Boldodon állítod be az ébresztőt (külön bónusz, hogy naptári napokra is beállíthatsz ébresztést, tehát már hetekre előre be tudod állítani, hogy mikor ébredj fel egy találkozó, repülőút, vagy egyéb fontos esemény miatt).
 8. BIS-szel csodákra vagy képes
  Pénzbe kerül a BIS, de olyan dolgokat tudsz vele csinálni, mint talán semmilyen más szolgáltatással más telefonokon. Megkeresi a telefonod, hangriasztást ad ki rá, lementi az adataidat, és távolból törölni is tudja azokat. Tudjuk, tudjuk… a gyári email alkalmazáshoz és chat programokhoz is BIS kell a régebbi készülékeken, de az email és messengerezés is lehetséges régebbi készülékeken BIS nélkül ezekkel a tippekkel.
 9. Van már belőle nagyobb, érintőképernyős is
  Ha élsz-halsz az érintőképernyőért, a Boldok között is találsz olyat, amelynek képernyője is alkalmas a navigálásra, nemcsak a gombjai.
 10. Elég régi széria ahhoz, hogy jó áron hozzájuss
  Ha szeretnél egy Boldot, már nem kell 100 ezret fizetned érte, használtan is hozzájuthatsz.

Nektek is bejönnek a Boldok?

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F