25 nap – 25 ajándék a BlackBerry Worldben: Apha Zero

IMG_00000053

A mai ajándék a BlacBerry Worldben egy régi idők hangulatát idéző űrhajós-lövöldözős játék.

Az Alpha Zero látványos, szép grafikát nyújt, jó reflexeket igényel, és kiváló hanghatásokat ígér. Utóbbit mindjárt az elején azzal a nem szerénykedő figyelmeztetéssel támasztja alá, miszerint: a legjobb játékélményhez használjunk fejhallgatót!

IMG_00000054

Az irányítás komplex, a multitouch lehetőségeit is jól kihasználja.
Űrhajónk túléléséhez szükséges is a több érintés és gesztus, mivel ezek együttese kell az ellenfelek legyőzéséhez és a navigáláshoz. A hajót ujjunkkal megragadva mozgathatjuk, vonszolhatjuk tetszőleges pozícióba. A kijelzőn egy (vagy akár két) adott pontra bökve az adott irány(ok)ba lőhetünk, az ujjunkat az ellenség felé csúsztatva pedig halálos erejű rakétákat lőhetünk ki rájuk.

Menet közben persze mindenféle plusz üzemanyagot, energiát, stb. vehetünk magunkhoz az „ellen” romjain diadalmaskodva, valamint  egyre hatékonyabbá fejlleszthetjük fegyverzetünket is.

Klasszikus lövöldözőshöz méltóan persze nem maradhat el a szintek végén a boss fight, azaz minden pályán vár ránk egy főellenség, aki mindennél szívósabban küzd. Figyelem, az intenzívebb részeken (azaz gyakorlatilag mindenhol : D) mindkét kezünkre szükségünk lesz egyszerre – a játék nem egy sétagalopp!

Letöltés: BlackBerry World

Jó szórakozást!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F