A BBM atyja távozott a BlackBerrytől

garyklassen

Szomorú apropója van mai bejegyzésünknek. A legújabb hírek arról szóltak, hogy a BlackBerry további 200 alkalmazottjától válik meg, de a dolog úgy látszik nem állt meg itt: magasabb szinteken is van példa a cégtől való lelépésre.

Érzékeny veszteség lehet, hogy Garry Klassen, aki nem kevésbé fajsúlyos személy, mint maga a BBM, vagyis a BlackBerry Messenger kifejlesztője, közel 16 sikeres év után szintén távozott.

Garry Klassen 2000-ben csatlakozott a BlackBerry csapatához, a BlackBerry 950 szoftverét fejlesztő team oszlopos tagjaként. Szó szerint ő maga írta meg a BlackBerry Messenger 1.0-ás változatának kódját, amely akkoriban egyszerűen csak QuickMessenger néven futott.

Azon a napon, amikor bejelentették, hogy a BlackBerry Messengerből többplatformos alkalmazást csinálnak, Garyvel interjú is készült, amely kötelező darab. Szükségtelen említenünk, hogy Gary Klassen nélkül egyszerűen nem létezne bolygószerte az a közel 200 millió ember, aki e pillanatban is BBM-et használ.

Kívánjuk Garynek a legjobbakat, és bízunk benne, hogy új munkahelyén is megtalálja majd számítását, legalább annyi ideig, mint a BlackBerrynél. Köszönjük, Gary Klassen!

 

Forrás: Crackberry

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F