A BlackBerry 10 felhasználók zöme örömmel venné, ha két kártyát kezelne a készüléke

SIM

A Crackberrynél gondoltak egyet a minap, és csináltak egy közvélemény-kutatást, hogy a BlackBerry-tulajok mennyire lennének vevők két SIM kártyát kezelő BB 10 készülékekre.

Megkérdezték a fórum közösségét, hogy szerintük a közeljövőben érkező Passport és a Classic dual SIM opcióval kellene-e, hogy forgalomba kerüljön. Az eredmény igencsak egyértelmű – a válaszadók zöme, közel 83 %-a jó ötletnek tartja a felvetést.

A szavazás eredménye a Crackberry szerint nem igazán meglepő. Vegyük pl. a Passportot, amelynek célközönsége kifejezetten az üzleti felhasználók lesz, így ez az opció megszüntetné azt a kényszert, hogy munkára és személyes használatra két külön készüléket kelljen tartani.

Lesz-e kétkártyás Passport és/vagy Classic? Ez gyakorlatilag teljes egészében a BlackBerryn múlik. Abban azonban biztosak a szavazás készítői, hogy az illetékesek megjegyezték annak eredményét a BlackBerrynél

Te szeretnél két SIM-et gyárilag kezelő BlackBerryt? Várjuk szíves visszajelzésed itt a blogon, vagy Facebook oldalunkon!

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F