A BlackBerry, az IBM és a Samsung összeállt – csúcsszinten biztonságos, új készüléket dolgoztak ki

Secusmart

Minden készen áll, hogy elinduljon a CeBIT 2015, amelynek Hannover ad helyet március 16. és 20. között, s a legújabb hír a patinás esemény kapcsán az, hogy a BlackBerry tulajdonában levő  Secusmart igencsak érdekes fejleményekkel szolgált egy rövid előzetes sajtóközleményben, amelyben közzé tették, hogy a Secusmart az IBM-mel és a Samsunggal karöltve egy “csúcsbiztonságú mobil kommunikációs eszközről” fogja lerántani a leplet.

Idén a Secusmart lehetőséget biztosít a sajtó képviselőinek, hogy az elsők közt értesülhessenek egy izgalmas új fejlesztés eredményéről, egy, a CeBIT megnyitóját megelőző sajtótájékoztató keretében.

Az újságíróknak lehetősége lesz részt venni azon a prezentáción, amelyen bemutatják új, csúcsbiztonságú mobil kommunikációs eszközüket. A készüléket a Secusmart fejlesztette ki, az IBM-mel és a Samsunggal együttműködve.

A további részletek nem ismertek, de egy korábbi sajtóközleményben a Secusmart megjegyezte, hogy a Secusmart Biztonsági Kártya (Secusmart Security Card), amely már ismert a SecuSUITE for BlackBerry 10 biztonsági megoldásból, ezúttal is a lelke lesz az új fejlesztésnek. A többi részlet leleplezésére pedig már nem kell sokáig várni.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F