A BlackBerry méltóképpen vág vissza a versenytársak méltatlan vádjaira

fact-check-stamp

A konkurencia (aggodalmában) keményen ostorozta az utóbbi időben a BlackBerryt, egyfajta elrettentő technika részeként, hogy az ügyfeleket elriassza a BlackBerry megoldásaitól. A vállalati szférában található versenytársak nem átallottak simán pofátlan hazugságokkal traktálni a vállalati ügyfeleket, és odáig mentek, hogy a jelenlegi ügyfelek zaklatásától sem riadtak vissza. Ez a dolog már megy egy ideje, mi is adtunk hírt ilyen esetekről.
A BlackBerrynek végre elege lett – úgy döntöttek, hogy a tüzet vízzel küzdik le.

Az oltás legmarkánsabb pilléreként -ahelyett, hogy saját állításokkal vágtak volna vissza- egyszerűen létrehoztak egy olyan internetes portált, ahol hamarosan bárki ellenőrizheti a BlackBerryvel kapcsolatos valós tényeket.

A portál ötlete Mark Wilson helyettes marketingfőnök nevéhez fűződik. Az elgondolás lényege, hogy mivel a versenytársak a félelem, bizonytalanság és kétség keltésének technikáját használják a BlackBerry jelenlegi és potenciális ügyfeleivel szemben, szépen sorra veszik az ilyen állításokat, és ott a helyszínen szedik azokat ízekre.

A versenytársakat így kénytelen-kelletlen szembesítik azzal, hogy felelősséget kell vállalniuk saját, hamis állításaikért.

A portál interaktív lesz, tehát nem csak közzétesz, de fogad is olyan -konkureciától származó- állításokat, amelyek nem állják meg a helyüket.

A BBFactCheck oldal bejelentésének hírét eredetiben itt olvashatjuk.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F