A BlackBerry Passport elnyerte a Red Dot 2015-ös, tekintélyes “Legjobbak legjobbja” díjat

20150409-Passport_BotB800

A Red Dot, avagy Piros Pont-díj világszerte az egyik leginkább keresett és elismert design-díj.

A BlackBerry készülékei szinte notóriusan sok alkalommal és nagy számban szoktak Red Dot díjakat bezsebelni. Így történt ez idén is, amikor a Passport nyert el egy Red Dot díjat, azon belül is a kiemelkedő presztízsértékkel bíró “Best of the Best” trófeát, azaz magyarra fordítva: hivatalosan, e független és rangos plénum által  is elismerésre került, hogy a BlackBerry Passport a “Legjobb a Legjobbak közül” – design szempontjából.

“A BlackBerry Design csapata megtiszteltetéssel fogadja a nagy presztízsű Red Dot: Legjobbak Legjobbja Design díjat” – mondotta Alison Phillips, a BlackBerry ipari formatervezésekért felelős vezetője, ügyvezető igazgató.
Hozzátette: “A design értéke akkor nyilvánul meg, amikor a technológiát és az új elgondolásokat értelmes, jelentőséggel bíró termékké vagyunk képesek alakítani, amelyekkel a felhasználók igazán kapcsolatba tudnak lépni. Ez az innovatív termék sok team együttműködésének az eredményeképpen született, akik közösen mind azon dolgoztak, hogy egy új, ikonikus tervet ültessenek a gyakorlatba a BlackBerry számára.”

A Piros Pont: “Legjobbak Legjobbja” (Red Dot: Best of the Best) díjat minden alkalommal az innovatív dizájnú termékek kapják, és ez a legmagasabb szintű egyéni Red Dot termék dizájn díj. Csak a kategória legkiemelkedőbb termékei nyerhetik el e díjat.

A díjkiosztóról  szóló teljes sajtóközlemény itt olvasható eredetiben, itt pedig egy videóinterjút találhatunk Alison Phillips-szel az ipari formatervezési vezetővel.

Azt hiszem, a BlackBerry közössége nevében mondhatjuk, hogy gratulálunk, szép munka volt!

 

 

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F