A BlackBerry Priv – ahogy még sohasem láttad

priv_teardown

A technikai részletek, finomságok rajongóinak szeretnénk most egy kicsit kedvezni.

A BlackBerry Priv kialakítása, mint tudjuk, eltér az összes eddigi új szériás készüléktől. Utoljára az előző operációs rendszer, az OS7.x idején volt szerencsénk találkozni szétcsúsztatható kivitelű BlackBerryvel, ott sem sok esetben. Mindössze a 9800 és utóda, a hardveresen némileg erősebb 9810 kapott csúszkás mechanikájú, vagy ha úgy tetszik “slider” billentyűzetet.

Az új szériában tehát, mint említettük, a Priv az első, amely hasonló kialakítású. Persze mint tudjuk, az újdonsült zászlóshajó nemcsak ebben egyedi és első a BlackBerry új generációs készülékei között, hanem több más téren is (hogy mást ne említsünk, ott van mindjárt az operációs rendszer).

Most azonban térjünk vissza a nevezetes fizikai billentyűzetre, és annak csúszkás mechanizmusára. Az ínyenceknek bizonyára tetszeni fog, ha egy szemléletes videón megtekinthetik, hogy is áll össze eme hi-tech készülék kifinomult mechanikája, beleértve a klaviatúrát, de nemcsak azt. A BlackBerry szerencsére gondolt egyet, s készített egy rövid, ám annál látványosabb videóanimációt, ahol bemutatják a Priv belvilágát, a készülék összes alkatrészét, s azt, hogy ezek hogyan állnak össze végül telefonná.

Jó szórakozást kívánunk!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F