A BlackBerry új funkciókat tesztel a BBM-en

600x392xCapture-600x392.png.pagespeed.ic.s4BzyOyScCLAj392yL6W

A BBM iOS béta verziójába, ezen belül a shop szekcióba bekerült két új, izgalmas opció, a “no ads” azaz a reklámmentesség, és a “Custom PIN”, vagyis a saját PIN.

A dolog nem ért teljesen váratlanul senkit, mivel a BlackBerry korábban már kijelentette, hogy új szolgáltatások tesztelését fogják megkezdeni, amelyeknek célja anyagilag jobban kihasználni a BBM-et.

A fentebb említett funkciók léteznek, de nincs lehetőség a megvásárlásukra, mivel a szolgáltatásoknak még nincs előfizetési díja. Azok, akik kipróbálták és mégis megpróbálnak feliratkozni a funkciókra, azt az információt kapják, hogy frissíteniük kell a BBM-et.

Érdekes lenne tudni azt is, hogy ezek a lehetőségek elérhetőek lesznek-e a többi platformon. Bízunk benne, hogy implementálják Androidra, Windows (Phone)-ra, és természetesen ami a legjobban izgat bennünket: BlackBerryre.

Összefoglalva, a jelenleg a béta verzióban elérhető lehetőségek:

  • “No Ads” – Elrejti a reklámokat a BBM feedből
  • “Custom PIN” – Megadhatunk sajá, kedvenc PIN-ünket.

Jelenleg az opciókra feliratkozni nem lehet, mivel ez esetben kéri a program, hogy frissítsünk a legújabb verzióra – ami, ha a bétás verziót használjuk, már eleve az…

Ha a BlackBerry aktiválja a lehetőséget, természetesen tájékoztatunk róla.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F