A BlackBerry Z3 elnyerte az „év legmegfizethetőbb okostelefonja” címet

BlackBerryZ3singledevice.jpg

Na persze nem Európában, ahol háborodott, Z10-et meghaladó  árakon próbálják elsózni a Z10-hez képest gyengécske alsóközépkategóriás készüléket. A rangos címet a népszerű TeknoTel adományozta a BlackBerrynek a GITEX Technológiai Hét 2014 keretein belül.

A szerkesztőkből és ipari szakértőkből álló bírák idén 15 kategóriában osztották ki a megtisztelő TeknoTel díjakat oly módon, hogy a szavazatok 50%-át a bírákból álló panel jegyzi, másik felét pedig az olvasóközönség.

Chris Corsi a BlackBerrytől így nyilatkozott:

Nagy örömünkre szolgál és megtiszteltetésnek vesszük, hogy a nagyra becsült TeknoTel díjat elnyerhettük a BlackBery Z3 készülékkel, amelynek kibocsátása után igen jó fogadtatása volt. E díj elismeri sikerünket a BlackBerry 10 platform terjesztésében az ügyfelek új, közép-keleti generációja irányában, akiknek ezáltal most még több módot nyújtunk a kapcsolatteremtésre, megosztásra és a produktivitásra.

Gratulálunk a BlackBerrynek, kissé kesernyés szájízzel hozzátéve, hogy: 1. mire a Z3 ideért Európába, egyáltalán nem tükröződik a Foxconnos rabszolgamunka olcsó mivolta az árában; 2. mintha arról is szó lett volna, hogy az EU-változat jóval erősebb specifikációkkal fog érkezni, ami indokolja majd az itteni magasabb nyitóárat, hát, halkan megjegyezzük, hogy ebből sem lett semmi.

A magunk részéről mindenkit arra biztatunk, hogy ha hasonló kialakítású, teljes érintős készüléket szeretne, akkor vegyen egy Z10-et. Amíg még lehet. :)

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F