A Microsoft fontolgatja, hogy kiadja a OneNote BlackBerry 10-es változatát

Akik használják és szeretik a OneNote-ot, azokat bizonyára nem hagyja hidegen a hír.

A közelmúltban a Microsoft  kiadta a OneNote Android Wear-re készült változatát ami sokakban felkeltette az érdeklődést, és a kérdést, hogy vajon elkészítik-e majd az Android változatot BlackBerry 10-re is. Mint kiderült, a UserVoice fórum, amely visszajelzéseket gyűjt, és amelyen szó szerint a felhasználók hallathatják hangjukat,  június óta egy kérésnek ad helyet, arra vonatkozóan, hogy a OneNote jelenjen meg BlackBerry 10-re.

A dolog állása jelenleg az, hogy a Microsoft szerint a kérés „felülvizsgálata folyamatban van”.

Amint a Microsoft megjegyezte: „megfontoljuk a lehetőségét Android alkalmazásunk BlackBerryre történő kiadásának, de pillanatnyilag nem ígérhetünk semmit”.

Ha kiadják a OneNote-ot, az nyilván nem natív BlackBerry 10 alkalmazás lesz, hanem Android port, de abban sokan egyetértenek, hogy ez is nagyszerű rajt lenne, mivel az alkalmazás a legalsó programozási szinteken igényel korrekciókat ahhoz, hogy megfelelően működjön. (Magyarul: most még nem működik – ezt valóban megerősíthetjük, mivel épp nemrég kísérelte meg e sorok írója feltenni a Snap segítségével az androidos OneNote-ot – és az bizony nem indul el BlackBerry 10-en.)

Biztathatjuk mi is kicsit a Microsoftot, amennyiben az alábbi linken szavazunk a kiadás mellett:

Szavazz itt, hogy  a Microsoft OneNote alkalmazás elkészüljön BlackBerry 10-re!

 

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F