A napokban új BBM várható – egy rakás új funkcióval

Stickers BBM Shop

A Berryreview korábban  már  említette, hogy hamarosan komoly BBM update várható, amely számos újdonságot, javítást / fejlesztést fog tartalmazni.

Az egyik leginkább várt dolog, hogy a BlackBerry végre megemelte a fájlküldés méretlimitjét, méghozzá 16MB-ra. A korábbi 6 MB-hoz képest ez komoly előrelépés.

Ugyancsak az eljövendő verzió újdonsága lesz a BBM stickerek, azaz hangulatjelző címkék használatának lehetősége, amely a Viberhez és más azonnali üzenetküldőkhöz teljesen hasonlóan fog működni. A tematikus, stílus szerint csoportosított nagyméretű hangulatjel-csomagok, azaz a „matricák” egy része ingyenes, mások pedig fizetősek lesznek. Utóbbiakat az alkalmazáson belüli vásárlással tölthetjük majd le, nagyjából csomagonként 1,99 USD körüli áron.

Úgy tűnik, a BlackBerry több tartalomszolgáltató számára is megnyitja ezt a piacteret, hogy azok kivehessék részüket a matrica-biznisz öröméből.
Végül, de nem utolsósorban a BlackBerry szponzorált nagy márkák csatornáit fogja hozzáadni a BBM-hez, hogy azok eljuttathassák üzenetüket a célközönséghez.

Ha megkaptad a BBM-frissítést, tudasd velünk!

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F