A Passport eladásai felülmúlták a várakozásokat

…A BlackBerry CEO John Chen szerint legalábbis, aki a minap Hong Kongban járt a Technologies that Matter-en, amely egy, az MIT Enterprise által szervezett rangos fórum.

Lehet is benne valami, mivel rengeteg helyen a megjelenés után a megrendelt készletek kiszállítását követően a készletek kifogytak, sokak megrendelési státusát pedig “backorder”-re állították az olyan webshopok, mint a ShopBlackBerry.

Jó dolog az, hogy sokan nem tudják megvenni a BlackBerry Ltd. Passport készülékét, mondotta John Chen. Ez azt jelenti ugyanis, hogy népszerű. Örülök, hogy leltárproblémáink vannak. Ez azt mutatja, hogy az emberek akarják ezt a telefont, lényegében nagyon könzervatív megközelítést használtunk és nem rendeltünk túl sokat belőle.

A BlackBerrynek valóban előrelátó módon ahelyett, hogy túl sokat rendelt volna a készülékből, és azt kockáztatta volna, hogy a készletek nem fogynak el, be kellett lőnie egy ideális mennyiséget, ami a túl sok és a nem elég közt helyezkedik el.

Így persze sajnos sokaknak kissé többet kell várakoznia, míg az áhított telefont leszállítják, de a végén mindenki így lesz boldogabb, és ez jó hír a BlackBerry számára (is).

Az igény adott, a Passport jól fogy, és a BlackBerrynek így nagyobb kontrollja marad az igények kiszolgálása terén. Okos megközelítés!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F