A Szederbolt ajánlata: a teljes Z10-paletta

20151001_135015

Az első BlackBerry 10 készülék, a Z10 letisztult, egyszerű, profi terve,  -és 2013 januári megjelenése ellenére- máig is bőven versenyképes hardvere kifejezetten jó vétellé teszi ezt a készüléket.

A 2 GB RAM, az erős processzor és a kiváló felbontású, nagy betekintési szögű kijelző az ideális mérettel párosulva kitűnő választás a mindennapi mobiltelefóniához. Megkockáztatjuk, hogy hasonló ár/érték arányú telefon nem sok van a piacon, és nemcsak a BlackBerryk közt.

Aki pedig még ezen belül is különlegességre vágyik, az a Szederboltban azt is megkaphatja. Elérhető Z10-ből feketén kívül a viszonylag ritkább, elegáns fehér változat, s a rendkívül ritka piros színű fejlesztői változat is, amelyből az egész bolygón mindössze csak ezres nagyságrend készült.

Tehát: minden létező színben és verzióban (HSDPA/4GLTE) elérhető a Szederboltban a Z10 sorozat, de az igazi különlegességre vágyók számára is tartogat az üzlet vásárolnivalót: ők ugyancsak megkaphatják a felspékelt Z10-hardvert Porsche Design (P’9982) kivitelben is, ami tényleg a csúcs úgy design, mint minőség és exkluzivitás terén.

Az árakról és a mindenkori készletről érdeklődjetek a

06 70 207 58 01-es telefonszámon, vagy személyesen az üzletben:

a 1132 Budapest, Visegrádi u. 18/b alatt.

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F