A Szederbolt heti akciója

Ismét eltelt egy hét, ismét új kedvezménnyel várja a Szederbolt a BlackBerry-tulajdonosokat. Hogy ne csak mindig a BlackBerry 10 legyen porondon, e héten a régi, oldschool széria rajongóinak kedvez a széljárás.

Ha 9700 / 9780 -as készüléked van, esélyes, hogy akkumulátorod lassanként kezd már gyengélkedni, s nem bírja olyan sokáig, mint újkorában.

Az egyik jele a markáns kapacitáscsökkenésnek az, hogy bár készenlétben nagyjából ugyanaddig bírja a készüléked, mint korábban, viszont ha telefonálsz, vagy egyáltalán bármire használod, vészesen gyorsan lemerül. Ez annak a jele, hogy a töltési-kisütési ciklusainak határértékéhez közelít az akku, s megérett a cserére.

Nem kizárt, hogy eddig anyagi megfontolásból nem szereztél be hozzá egy gyári, új akkut, mivel bizony ezeknek a mai napig megkérik az árát.

Ha így van, keresve sem találhatsz jobb alkalmat készüléked felújítására egy gyári akkumulátorral, mint ezt a hetet, most ugyanis mindössze bruttó 3500 Forintért megteheted a Szederboltban, a Visegrádi út. 18B alatt.

szederbolt_heti akcio

Ennyit mindenképpen érdemes régi, jó készülékedre áldozni, s így még sokáig elégedetten használhatod!

További felvilágosítás, készletinformáció: +36 70 207 58 01

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F