A vártnál előbb érkezett a Marshmallow Priv-re

BlackBerry-Priv-and-LG-G2-Getting-Android-Marshmallow-Latest-Update

A májusra ígért, még csak nemrég bétatesztre bocsájtott Android M frissítés jóval hamarabb megérkezett a vártnál BlackBerry Privre.

Nem is teljesen világos, hogy hova ez a nagy sietség. Természetesen a nem publikus bétateszt nyilván már régebb óta zajlott a cégnél, ennyire rövid idő alatt valódi nyilvános bétatesztre (a tervek szerint 4-8 héten át) nem igazán lehetett mód, tehát utóbbit lényegében passzolta/nem használta ki a BlackBerry.

A lényeg viszont, hogy a Priv tulajdonosok örülhetnek az új főverziónak, amely ugyan Magyarországra csak kb. egy héten belül érkezik, de a világ sok táján már most is elérhető. A türelmetlenebb magyarhoniaknak sem kell feltétlenül kivárni, amíg megérkezik készülékükre a Marshmallow, hiszen több helyről is letölthetik az autoloadert, akár már most rögtön.

A hivatalosan 6.0.1 AAE570 jelölésű OS-ben a rendszer számos hibáját javították, mint amilyenek (a teljesség igénye nélkül) az SMS/MMS üzenetek megtekintési gondjai, NFC problémák, fagyások, bluetooth audio kapcsolódási gondok, az OS felület néhány fordítási hibája, a preferált hálózattípus helytelen kijelzése, stb.

A teljes lista itt található.

Az új OS telepítői sokkal simább, zökkenőmentesebb működésre, megnövekedett üzemidőre, kifinomultabb Hub-integrációra és bővített billentyűzet-funkciókra számíthatnak.

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F