Aki megbánta, hogy cikizte a Passportot

passport-baller-681x451

Az alábbiakban Chris Esperanza internetes zsurnaliszta nyilvános meaculpája következik, aki nagyjából egy évvel ezelőtt egy másik cikkében jól lehúzta a BlackBerry Passportot. Nos, azóta történt egy s más, de hogy pontosan mi, az derüljön ki az ő szavaival:

„Körülbelül egy éve írtam egy cikket a BlackBerry Passportal kapcsolatos első benyomásaimról. Ebben ellenérzésemnek adtam hangot a dizájnjával kapcsolatban, ami miatt most alázatosan az olvasók elé járulok és hajlandó vagyok visszaszívni mindent. Mint kiderült, tévedtem a Passporttal kapcsolatban.

Kicsivel több mint egy hete elveszítettem a Z30-amat, amely Texasban a Guadalupe folyó fenekén végezte. Kemény veszteség, és kb. egy héten át telefon nélkül maradtam… 

Egy telefon elvesztése azonban semmi több, mint ürügy arra, hogy vegyünk egy másikat. Pontosan ezt tettem én is. Öt nappal később egy Passport volt a kezemben.

Feltéptem a csomagot, amint meghozta a FedEx, alig várva, hogy végre élőben lássam ezt a masszív készüléket. Bármekkora BlackBerry-fan is vagyok, nem volt eddig a kezemben ilyen telefon.

Nos, az első reakcióm pont az volt, mint mikor először láttam az első prototípusokról készült képeket több mint egy éve. „Úhh, ez a telefon hatalmas és ronda!” Aztán kivettem a dobozából és bekapcsoltam.

A nap felragyogott, a felhők eloszlottak – azonnal szerelembe estem, ahogy feljött a rendszer.

Nagy a telefon? Igen. Időbe telt hozzászokni a furcsa mérethez? Igen, némi időbe, mármint percekbe. Furcsa a billentyűzete, mert három soros? Igen, de a nap végén már ura voltam a használatának.

Nem fogok teljes bemutatót írni a készülékről, hiszen van már belőle,  ezen az oldalon is. Amit el akarok mondani, az annyi: boldog vagyok, hogy tévedtem ezzel a telefonnal kapcsolatban. Minden fenomenális vele kapcsolatban.

Bár határozottan úgy vélem, nincs olyan, hogy tökéletes telefon, azt kell mondjam, a BlackBerry Passport messze az egyik legkedveltebb készülékem, amit valaha használtam. Persze, vagy egy évet késtem a partyról, de azért örülök, hogy a Passport-tulajdonosok közé kerülhettem. Úgy gondolom, még hosszú ideig fogom ezt a telefont használni.

Legalábbis amíg a Slider ki nem jön.”

Eddig a cikk, és megjegyzésképpen csak annyit – emberi nagyságra vall, ha az ember belátja a tévedését, és külön szép dolog, ha azt még közzé is teszi. Gratulálunk Chris „vallomásához”, a cikkhez, és készülékéhez is – legyen még sok-sok öröme a Passportban!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F