Android ajánló: játsszunk a Skywarddal!

Warning

Nem igazán jellemző, hogy arra biztatnánk az embereket: egy adott szoftvert ne a BlackBerry World-ből töltsenek le, hanem valamelyik alternatív forrásból.

Most azonban pontosan ez a helyzet, legalábbis mai ajánlatunk tekintetében.

A Skyward nevű játékot az újonnan érkezettek kategóriájában lelhetjük meg a BlackBerry Worldben. Jobb azonban, ha óvatosak vagyunk, ugyanis a játék vagy fix áron, vagy heti előfizetéssel vásárolható meg a natív alkalmazásboltban.

Ez rendben is lenne, ha egyrészt nem heti 0,75 angol fontba kerülne, ami nevetséges, másrészt ha nem lenne teljes értékű, ingyenes alternatívája.

Márpedig van, méghozzá több Android piactéren is. Az amúgy ígéretes, szórakoztató játékot letölthetjük egyfelől az Amazon App Store-ból is (BlackBerry 10 készülékünkön gyárilag előre van telepítve), vagy a bátrabb kísérletező kedvűek használhatják a Snap, esetleg a Google Play alternatív megoldását.

A Skyward mindegyikből elérhető, méghozzá teljesen ingyenesen, csak keressünk rá!

Ha nem szeretnénk, hogy az Android alkalmazás esetleg megkurtítsa akkumulátorunk üzemidejét, egyszerűen kövessük ezeket a lépéseket, és tiltsuk meg a programnak, hogy a háttérben fusson.

 

Jó szórakozást!

 

Forrás: Crackberry

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F