Az ooVoo válthatja fel a Skypeot BlackBerry 10-en

balance-work-english

Bár megerősítést nem nyert, de a hivatalos BlackBerry 10 oldal fotója alapján ítélve azt mondhatjuk, valószínűleg rákerül az ingyenes videochat szolgáltatás a BB10 készülékekre.
Ki tudja, talán (remélhetőleg) a Skype is egy opció lesz rá, de az ooVoo mindenesetre egy érdekes lépés, ha igaznak bizonyul.

Az ooVoo egy többplatformos videochat szolgáltatás, amely videóüzenetek lehetőségét, telefonhívásokat, azonnali üzenetküldést és egyebekeket nyújt ingyenesen.
Az egyik legmenőbb lehetőség a videóbeszélgetés egyidejűleg maximum 12 partnerrel. A videókat rögzíthetjük is, és azok utána feltölthetők YouTube csatornánkra.
Nem tudni, hogy e remek funkciók elérhetőek lesznek-e a pontenciális BB10 változatban is, de mindenesetre igen jó alternatívának hangzik.

Az ooVoo-t sokan dícsérik jó hangminősége, szaggatásmentes átvitele miatt (egyes felhasználói vélemények szerint jobb a Skype-nál).

Már csak kb. 2 hét, 14 rövid nap, és mindent megtudunk. Úgy hallottuk, Thorsten Heins valami nagy meglepetéssel fog előrukkolni az indulásra, és hogy a RIM számára a legtöbb nagyhírű alkalmazás, vagy azok megfelelő színvonalú alternatívái rendelkezésre fognak állni addigra. Az ooVoo pl. az egyik ilyen lehet az utóbbiak közül.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F