Az USA mezőgazdasági minisztériuma is a BlackBerry technológiája mellett döntött

athoc_identity__division-of-blackberry

Épp csak megkezdődött a következő pénzügyi negyedéve (az előző eredményeiről nemrég adtunk hírt), máris újabb trófeát mutathat fel a BlackBerry, méghozzá egy nagyvadat: az Egyesült Államok mezőgazdasági minisztériuma „személyében”.

A minisztérium, amely már korábban is használta bizonyos területeken a BlackBerry technológiákat, most ezt kiterjesztette a gazdálkodási szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyek menedzselésére. A BlackBerry AtHoc segítséget nyújt a szervezetek számára a hatékony és biztonságos kommunikációban, úgymint vészhelyzetek esetén történő riasztások, üzenetek küldése és egyéb területeken is.

Ezzel a bővítéssel a minisztérium több mint 15 ezer főnyi személyzete számára lesz biztosítva a vészhelyzeti kommunikáció és a személyes elszámoltathatóság.

A mezőgazdasági részleg főhadiszállásának létesítményeit már eddig is az AtHoc védelmezte, s mostantól a gazdálkodásért felelős apparátus telefonhívásait, szöveges üzeneteit és mobil készülékeit is ez a rendszer felügyeli majd teljes időben.

Világszerte egyre több szervezet, hatóság alkalmazza a BlackBerry-féle AtHoc-ot különféle vészhelyzeti kommunikációk kezelésére, s annak biztosítására, hogy ez fennakadás nélkül elérhető legyen.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F