BBM Channel: mi ez, hogyan iratkozzunk fel rá, hogyan hozzunk létre egyet?

E blogbejegyzés témája, ahogy a címe is mutatja, hogy tisztába tegye: mi az a BBM channel, hogyan kell egy ilyenre feliratkozni, valamint hogy mi magunk hogy hozhatunk létre ilyet.

Az alábbiakban bemutatjuk a BB channel lényegét és használatának  menetét. Tartsatok velünk!

Subscribing To A Channel

Most, hogy a BBM Channels megjelent a BlackBerry World-ben a BBM-re, jóval nagyobb közönség lett elérhető a platformon.
A BlackBerry kiadott némi iránymutatást a használatról, bár teljes felhasználói útmutató nincs a témában. Amíg ez nem készül el, addig is ismerkedjünk a témával az alábbi két videóból. Az első a saját BBM csatorna létrehozását mutatja be, a második azt, hogyan iratkozhatunk fel egy meglévő csatornára:

A BBM Channels-ről

A Channels lehetőséget nyújt, hogy a BBM-en belül saját, tematikus online közösségi csatorná(ka)t alakítsunk ki, és a feliratkozottakat információkkal, állapotfrissítésekkel, posztokkal, megosztott médiatartalmakkal lássuk el, hasonlóképpen, mint pl. Facebookon.

A tartalmak lájkolhatók, kommentelhetők, és a felhasználók kezdeményezhetnek privát beszélgetéseket is. Feliratkozás az adott csatorna nevére való rákereséssel, vagy PIN-jének direkt megadásával, esetleg QR-kódjának telefonunk által történő beszkennelésével lehetséges.

A SzederBlog csatornája itt érhető el:

1455880_584606751613155_171040984_n

Ha szeretnéd, hogy legfrissebb Facebookos/SzederBlogos tartalmaink késedelem nélkül megérkezzenek BlackBerrydre, akkor iratkozz fel most rögtön, és figyeld a híreket, lájkolj, kommentelj, kapcsolódj be a párbeszédekbe, vagy kérdezz bátran!

Szeretettel várunk!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F