Bemutatjuk: HMDX Jam Classic Bluetooth hangszóró

Kompakt és erőteljes, szép hangzású hangszórót keresel BlackBerrydhez, PlayBookodhoz? Olyat, ami egy feltöltéssel jó sokáig bírja, és zenehallgatásra valóban alkalmas?

Nos, mi is ilyet kerestünk – és megfizethető áron megtaláltuk!

Búcsút mondhatsz a zsinórerdőnek, a legrosszabbkor lemerülő ceruzaelemeknek és a vödörbe-rejtett-Sokol-rádió-minőségű hangzásnak, mert megérkezett a HMDX Jam Classic, amely letisztult formájával, trendi színekkel és igényes anyaghasználattal dobogtatja meg a kütyügyűjtő mániára hajlamos geekek szívét, kortól, nemtől függetlenül.

SAM_2804
A Jam Classic  már nem-konvencionális, kreatív, birtoklási vágyat gerjesztő csomagolásával is elismerő pillantásokat vált ki az erre fogékonyakból

A nálunk viszonylag ismeretlen, de egyébként amerikai piacvezető cég által gyártott kis készülék jó sok (5-féle) színben elérhető, kielégítve mindkét nem ez irányú igényeit. Rövid bemutatónkhoz a metálkék verziót választottuk.

A Jam Classic egy pici, látványos „vödröcskében” érkezik, amely -áttetsző lévén- becsomagolva is remekül láttatja a terméket.

Ha kivesszük, bizalomgerjesztően súlyos kis darabot tarthatunk a kezünkben – a tömege önmagában is egyfajta igényességet sejtet: azt, hogy „benne van az anyag”, nem spóroltak vele gyártásakor. Nem olcsó, gagyi műanyag, hanem minőségi hangszóró benyomását kelti – és az is.

A kis vödröcske az alábbiakat rejti magában: maga a hangszóró, üzemeltetési útmutató, garancialevél, USB – microUSB csatlakozózsinór, és egy külső line-in jack dugó.

SAM_2806

SAM_28101

A HMDX Jam Classic használható a régebbi és az új BlackBerry telefonokhoz, vagy bármely egyéb okostelefonhoz, tablethez, notebookhoz, és más Bluetooth-képes eszközökhöz egyaránt.
Egy töltéssel 4 teljes órán át kiszolgál bennünket, hangerejét s a bluetooth hatótávolságát tekintve hatósugara egyaránt nagyjából 15 méteres.

A használati útmutató szerint első alkalommal jó 3 órán keresztül érdemes tölteni a kis hangszórót a hozzá adott USB kábel segítségével. A Jam Classic igen egyszerűen működésre bírható, könnyedén tudjuk párosítani kedvenc BlackBerrynkkel vagy egyéb készülékeinkkel.

Külön előny, hogy szükség esetén a hozzá adott jack csatlakozózsinór segítségével vezetékes módban is használhatjuk zenehallgatásra, a fejhallgató (headphones), vagy a vonali kimeneti (line out) csatlakozóba dugva azt.

 

SAM_2814

A csatlakoztatást követően a hangerő magán az egységen is szabályozható.

A hangminőség meglepően jó; sokkal jobb, mint amire számítottunk, a kis készülék hangosabban és sokkal tisztábban szól, mint amit a mérete alapján kinéztünk volna belőle. Igazán lenyűgözően teljesített zeneileg. Meglepően telt hangzása van, ahol a mélyek is egész korrekt módon képviseltetik magukat.

Saját tesztvideóval egyelőre nem tudunk szolgálni, de addig is itt van egy demó a YouTube-ról:

…és hogy hol juthattok hozzá, és mennyiért? Figyeljétek a SzederBlog Facebook oldalát, mert a hét elején ez is kiderül!

Maradjatok vonalban! :)

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F