BlackBerry alkalmazások heti toplistája Z10-re és Q10-re

Bloomberg

A heti, csütörtökön közzétett toplista következik. A Bloomberg alkalmazás volt a heti kiemelt a BlackBerry world-ben, néhány további új BlackBerry 10 programmal egyetemben. A részletesen említésre méltókat hamarosan tárgyaljuk – ugyanitt!

A hét kiemeltjei:

Izgalmas hír a BlackBerry júzereknek, hogy a Bloomberg mobile alkalmazása megérkezett BlackBerry 10 okostelefonokra. Töltsd le most a BlackBerry World-ből!

Felfokozott izgalommal vettük tudomásul, hogy minden idők egyik legmenőbb mobil játéka, a Doodle Jump szintén elérhető BlackBerry 10-re. Irány a BlackBerry World és kezdődhet az ugrálás a kis figurával.

Elérhető BlackBerry 10-re:

Hírek és Információk kategória:

Játékok:

Életstílus:

Pénzügy:

Üzlet:

Sportok és Rekreáció:

Itt pedig a top „nélkülözhetetlen” alkalmazások a BlackBerry fejlesztők véleménye szerint:

CookBook (Humberto Elias) ‚Az alkalmazás nélkülözhetetlen mindenki számára, aki főzésre adja a fejét. A CookBook lehetővé teszi, hogy személyre szabott receptkönyvet csináljunk és kreációinkat megosszuk mindenkivel.”

File Shredder (Toysoft Development Inc.) „ Nagyszerű alkalmazás, amellyel véglegesen törölhető tetszőleges adatállomény az eszköz tárhelyéről.”

WineTips (ivan suzart scher) „Ha nem tudod, hogy ételedhez milyen bor illik, ez az alkalmazás megadja a választ számodra. Képes leszel a megfelelő bort kiválasztani!”

Bowling Paradise Pro (InnoLab Pty Ltd) „Lenyűgöző 3D-s bowling játékot játszhatunk, az összes olyan nagyszerű funkcióval, amelyre mindig is vágytunk. Igazi bowling-paradicsom, amit mindenki élvezhet.”

Doodle Jump (Lima Sky, LLC) „Próbáld ki az eredeti, szerethetően addiktív ugrálós játékélményt! Milyen magasra jutsz el a 11 fantasztikus pályán?”

Gibbets 2 (HeroCraft) „Egy igazán innovatív arcade puzzle stílusú játék, ahol íjjal és nyilakkal célozva kell az akasztott figurát megmentei a további sérülésektől, elszakítva a kötelét. Használd fel a különféle bónuszokat, kütyüket, örvényeket, teleportokat, amelyek segítenek küldetésed teljesítése során.”

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F