Jön a szokásos éves BlackBerry biztonsági csúcstalálkozó

BBSecurity-Summit-Final

Július 23-án, e hét csütörtökén tartja a BlackBerry a szokásos éves Biztonsági Csúcstalálkozó elnevezésű konferenciáját New Yorkban.

Az esemény témáinak felvezetőit maga John Chen, a BlackBerry CEO-ja, valamint az alábbiak tartják: Marty Beard, rangidős műveleti főnök; Tim Choi termékmenedzsment, alelnök; a vállalati stratégiáért felelős alelnök, Jeff Holleran; Christoph Erdmann Secusmart technológiai vezető, és mások.

Az esemény foglalkozni fog a legújabb mobil biztonsági fenyegetésekkel, ezeknek a vállalati és kormányzati ügyfelekre való hatásával, és azzal, hogy a BlackBerry milyen módon jár eme fenyegetések előtt egy lépéssel.

Az eseményen részt vesz egy „régi ismerős”, a BlackBerry biztonsági főnöke, David Kleidermacher is. Ő arról fog előadást tartani, hogy a BlackBerry hogy kovácsol előnyt a többplatformos vállalati mobil menedzsment (EMM) és a biztonságos számítástechnika területén, hogy segítse az ún. „okoskórházakat” és egyéb egészségügyi vállalkozásokat abban, hogy azok biztonságosan kezelhessék a dolgok internetjére (IoT) köthető orvosi eszközeiket.

A sajtó számos képviselője ott lesz a helyszínen, de az érdeklődők otthonról, kényelmesen is megtekinthetik az eseményt, amelyről élő streaming videóadás készül.

Az élő adást ide kattintva lehet majd megtekinteni 2015 július 23-án, itteni idő szerint 15 órakor (ha jól kalkuláltunk).

Az élő közvetítés mellett egyidejűleg egy élő blogot is elindítanak, ahol bárki csatlakozhat és hozzászólhat az esemény bármely bejelentéséhez.

Ez idő szerint nem tudni, hogy egyéb, nagy bejelentést is tartogat-e a BlackBerry, mint ahogy pl. tavaly a Secusmart akvizícióját, de nyilván semmi nincs kizárva.

Mivel az esemény főként és elsősorban biztonsági csúcstalálkozó, készülékbejelentés nem igazán valószínű, de persze marginálisan nem is elképzelhetetlen.

Várjuk a kommenteket, megjegyzéseket, s még egyszer: akinek kedve tartja és ideje engedi, az kukkantson bele az élő adásba holnapután, szerdán 15 órakor itt!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F