BlackBerry gyorshírek

Mára három rövidebb hír jutott a BlackBerry-szcéna háza tájáról.

ScreenHunter_12 Jul. 29 09.09

1. Az első arról szól, hogy Chen  és kompániája a minap felvásárolta a német Secusmart biztonsági megoldásokat szállító céget. Nem is kerülhetett volna jobb kezekbe, mint a biztonság szinonímájaként ismert BlackBerryhez.

A BlackBerry eddig is erős volt e területen, így ez a lépés határozottan tovább mutat biztonságos mobil megoldások felé, és jelzi, hogy a cég piacvezető szeretne maradni e téren. A Secusmartról itt olvashatnak bővebben az érdeklődők.

2. Mai második hírünk is Németországhoz és a Secusmarthoz kapcsolódik – ugyanis a német szövetségi minisztérium a korábban kipattant lehallgatási botrányok fényében hivatalos nyilatkozatot tett.

Merkel Blackberry

Tobias Plate, a német szövetségi belügyminisztérium szóvivője az alábbi nyilatkozatot tette: “Kizárólag a BlackBerry okostelefonjai felelnek meg a minisztérium biztonsági előírásainak a Secusmart technológia használatához.” – Ezt mondta, majd hozzátette, számos márka megvizsgálása után jutottak erre a következtetésre.

3. Harmadik hírünk Mr. Chen-ről szól, aki a közelmúltban arról nyilatkozott, hogy a szóbeszéddel ellentétben nem kapott a BlackBerryre semmilyen konkrét vételi ajánlatot.

Chen

Nem került semmilyen ajánlat az asztalomra… de az emberek imádnak beszélni… ám a beszéd az nem ajánlat.

– nyilatkozta John Chen.

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F