BlackBerry Oslo specifikációk + fotók

blackberry-oslo-front-681x896

A sokak által kamu Passport-verziónak tartott Oslo korábban csak számítógépes renderek formájában mutatkozott. Mára azonban már valódi fotók is elérhetőek róla, ami megerősíti létezését.

A célpiactól eltekintve elég kevés információ látott napvilágot az Oslo-val kapcsolatban, ami hűvös-visszafogott skandináv kinézete, valamint tagadhatatlanul finnes neve ellenére egy (főként) Távol-Keletre szánt készülék lesz.

Az n4bb exkluzív fotókat hozott nyilvánosságra, amelyeken az Oslo teljes valójában pompázik. Megcsodálhatjuk minden irányból, és a hátsó traktusra is vethetünk némi pillantást, különös tekintettel a kamerára és annak környékére.

Az Oslo, mint tudjuk, hasonló az AT&T Passporthoz annyiban, hogy az eredeti Passport egy továbbgondolt, “újracsinált” változata.

Mint ilyen, lényegében csak a “kaszniban” tér el, az összes egyéb paramétere hajszálra megegyezik a normál változattal. (Tehát: 2,2 GHz MSM8974 Snapdragon processzor, 13 megapixeles kamera, 3 GB RAM, 3450 mAh-s akku). Ami nyilvánvalóan eltér, az szemlátomást az acélkerettel kombinált ezüstszínű plasztik ház.

A BlackBerry Oslo piacának célterületei az EMEA és APAC régiók. Mivel előbbibe Európa is beletartozik, nem mondhatjuk, hogy igazán precíz az a korábbi megállapítás, miszerint az Oslo a kínaiak budget-verziójú Passportja szándékozik lenni.

Szoftver szempontjából az Oslo-n OS 10.3.2 fut -a legvalószínűbb jelölt ezen belül a 10.3.2.2150-, legalábbis a korábbi pletykák szerint.

IMG_1485 IMG_1486 IMG_1487 IMG_1488

IMG_1489

Forrás: n4bb

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F