BlackBerry Q10 Gold & Co. London kiadás: arany és rózsaarany kivitelben!

Q10 Gold

Vannak persze, akik az arany- és hasonló kialakítású BlackBerryket kissé “soknak” tartják, de feltehetőleg megvan a piacuk ezeknek a készülékeknek. Mi másért mutatta volna be Gold & Co. London az világ első arany- és rózsaarany színű BlackBerry Q10-eit, amellyel „odacsapnak a riválisoknak”. (Tudniillik azoknak, akik szintén foglalkoznak ilyen arany(ozott) kivitelű készülékváltozatok készítésével).

A sajtóközlemény szerint a célközönség az, „akiknek van ízlése és technika iránti fogékonysága” is. Ennek megfelelően -nem annyira meglepő módon- a bemutató május 9-én Dubajban lesz. (Igen, fonetikusan is helyes, de akiknek így nem lenne ismerős, azok kedvéért: Dubai).

A közelebbi helyszín a Gyűjtők Palotája, amely a világ legnagyobb bevásárlóközpontjában található. Ez lesz a bemutató színhelye, mielőtt a termékeket világszerte elérhetővé teszik.

A speciális Q10-ek arany és rózsaarany színben lesznek elérhetőek, 24 karátos aranyozott kivitelben.

A kibocsátó cég a Gold & Co., amely piacvezető az ilyen jellegű készülékek forgalmazásában.

Amjad Ali, a Gold & Co. CEO-ja így nyilatkozott speciális kiadásukról:

„A BlackBerry™ Q10 egy rendkívüli technológiát felvonultató darab, így külön örömünkre szolgál, hogy vele is egy újabb rendkívüli  24 karátos ajánlattal élhetünk hűséges Ügyfeleink számára. Mint mindig, ezúttal is igyekeztünk, hogy elsőként kínálhassuk a legjobbat, és úgy hisszük, az arany és rózsaarany BlackBerry Q10-et valóban a legjobbak közt tarthatjuk számon.”

Aki él-hal a további információkért e témában, látogassa meg a cég honlapját, amely a www.goldandco.co.uk címen található!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F