Blaq: Twitter kliens-alternatíva BB10-re

Three Reasons Blaq Will Replace Every Twitter App On Your BlackBerry 10 Device

3 jó oka is van, amiért indokoltan feltételezhetjük, hogy a Blaq fel fogja váltani a BB10 saját Twitter kliensét:

1. Több fiókos támogatás

Valószínűleg ez az egyik legnagyobb hiányosság, ami a hivatalos T4BB (Twitter for BlackBerry) app sajátja. Sokan használnak egyszerre több Twitter fiókot, különféle céljaikra. A Blaq lehetővé teszi ezt is, megkönnyítve életünket, így nem kell elhanyagolnunk egyik fiókunkat sem.

Three Reasons Blaq Will Replace Every Twitter App On Your BlackBerry 10 Device

2. Valós idejű frissítések

A Blaq lehetővé teszi, hogy megadott intervallumonként frissítse a bejegyzéseket. Bár ez nem pont és nem kifejezetten push frissítés, de a sűrűséget magunk adhatjuk meg 5 perctől egészen 1 óráig terjedő gyakorisággal, amivel kímélhetjük az akkumulátorunkat.
Ha történetesen pedig az idővonalunkon keresztülgörgetünk, a frissítés automatikusan megtörténik, amint a legfelső bejegyzéshez közelítünk.

Three Reasons Blaq Will Replace Every Twitter App On Your BlackBerry 10 Device

3. Remek felhasználói felület

A BB10 eredendően gördülékeny és intuitív grafikus felületéhez és a gesztusvezérléshez jól illeszkedik a Blaq, szemben az Androidról portolt, kevésbé rugalmas alkalmazásokkal. Könnyű megszeretni, kényelmes használni.

Sötét témát használ és 5 különböző betűméretet tudunk beállítani benne. A több fiók több idővonala eltérő  színkódokat kapott.

Az alkalmazás mindazonáltal nem hibátlan, pl. egyesek hiányolhatják az egyesített idővonal lehetőségének meglétét, és Hub-integráció sincs a mostani verzióban. De összességében a Blaq így is a legjobb létező Twitter-kliens BlackBerryre.

A Blaq letölthető innét:
BlackBerry World (2,99 dollár).

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F