Bloggerek vallanak a BlackBerry Priv-ről

Priv-Devices-1

Az Inside BlackBerry immáron második alkalommal csinált egy olyan akciót, amelynek keretében kiválasztottak pár technológiára fogékony, elfoglalt, pörgős életstílus-bloggert, adtak nekik egy-egy BlackBerry Priv készüléket, majd kis idő múlva kikérték véleményüket a készülékről.

At AT&T szolgáltató asszisztenciájával ezúttal 8 népszerű bloggert, srácokat és csajokat fegyvereztek fel Privvel, hogy lássák, a mindennapi életben hogy állja meg a helyét a készülék náluk, akik aktív munkájukhoz, de kikapcsolódásképp szórakozáshoz is sokat használnak okostelefont. A kérés, illetve elvárás annyi volt, hogy őszintén, kertelés nélkül számoljanak be élményeikről, tapasztalataikról. Íme néhány dolog, amit elmondtak:

Mivel a Priv Android OS-t futtat, használni tudom a kedvenc alkalmazásaimat, úgymint: Instagram, Twitter, Facebook, és a Candy Crush. Bármelyik igazi BlackBerry-rajongó el fogja mondani, ha kérdezed, hogy a billentyűzet az egyik oka annak, amiért nem pártoltak el a készüléküktől. A Priv nemcsak érintőkijelzővel bír, amit ugyebár egy modern okostelefontól elvárhatunk, hanem kicsúsztatható billentyűzettel is. Ezzel megírni egy hosszabb-rövidebb levelet, szöveget vagy jegyzetet igazi felüdülés. Nem beszélve arról, hogy a szétcsúsztatható kivitel miatt jóval nagyobb felületen élvezhetjük az alkalmazásokat, videókat, a szörfözést a weben az 5,4 collos két szélén lekerekített quad HD kijelzőn. BlackBerry-rajongók, örvendezzetek! – Joe Miragliotta, férfi életstílus-blogger, (Joe’s Daily)

 

Nem tudtam, hogy a BlackBerry és az Android összebútoroztak, de megtették e készülék kedvéért. Ez a telefon mindent képvisel, amit a BlackBerryben szeretnek az emberek üzleti szempontból: a Hub, a szigorú biztonság, a részletesen kidolgozott naptár alkalmazás, plusz minden, amit az Android személyes és játék célokra fel tud ajánlani! A telefon szuper kézbesimuló darab, lekerekített, oldalra lefutó képernyőélekkel. A Priv számomra legkedvencebb része a menü, amely a képernyő oldaláról csúsztatható be, és pillanatfelvételt nyújt a napunkról, beleértve eseményeket, feladatokat, szövegeket és kontaktokat. Imádtam, hogy mindent azonnal és egyszerre láthatok. – Kath, dietetikus szakember, étel- és táplálkozási blogger (Kath Eats Real Food)

 

Főállású íróként, bloggerként digitális médiával foglalkozó fickó vagyok, aki állandóan a telefonján lóg, ír, tweetel, üzeneket küld menet közben. A Twitteren egy csatorna egyik házigazdájaként minden péntek délután chatelek, és néha ezt útközben kell tennem – egy repülőtérről, vagy éppen a repülőgépen, vagy Überezve… így aztán a fizikai billentyűzet megléte igen megkönnyíti és meggyorsítja a munkámat, ami nyilvánvaló módon fontos a számomra. Kevesebb a félregépelés is! Mindent egybevéve, imádom az új BlackBerry Priv-et. Mindene megvan, amit egy okostelefontól elvárnál, s ezen felül olyan jellemzők, mint a kicsúsztatható billentyűzet, a számos biztonsági funkció, amelyek miatt a legbiztonságosabb Android készüléknek mondják. Ez az új telefon valóban ötvözi a formát és a funkciót! – Johnny, bennfentes utazási blogger, (Johnny Jet)

 

Láthatjuk, hogy a bloggerek igen elégedettek voltak, s a Priv megállta a helyét a mindennapokban, intenzív használat mellett is, sőt, ekkor bontakoztatja ki csak igazán a képességeit.

A teljes cikk az összes blogger véleményével az Inside BlackBerry blogon található.

 

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F