Bluetooth Sztereó hangszóró a Szederbolt karácsonyi akciójában

Go-Groove-BLUESYNC-SRC-Review-3

Manapság nagy divatja van a különféle bluetooth asztali hangszóróknak, praktikus kihangosítóknak. A Szederbolt akciós kínálatának soron következő tagjaként vettünk górcső alá egy ilyen praktikus kis holmit.

Sokoldalúságával, jó hangminőségével, kompakt méretével, korrekt üzemidejével és rendkívül alacsony árával igencsak csábító vételnek bizonyul a készülék.

A lekerekített, ovális párna-alakú design jól illeszkedik minden környezetbe. A futurisztikus kinézetű, mégis visszafogottan harmonikus házban két hangszórót találunk, amelyeket hullámformájú hangszórórács rejt. Az irányítás, vezérlés a tetején levő gombokkal történik. A hátulsó részen fülhallgató- és kimeneti (AUX) csatlakozókat találhatunk.

IMG_20141216_184158

A töltés microUSB csatlakozón keresztül történik, ami azért szerencsés, mert manapság a legtöbb készülékhez ilyen töltő kell, így szinte biztos van mindig kéznél. Ezen kívül az akkumulátor eltávolítható, tehát a későbbiekben, ha cserére szorul, az házilag is megoldható. További finomságok: a beépített FM rádió, az USB csatlakozó, és a kártyaolvasó, amely microSD kártyákat képes fogadni.

A hangszóró nagyszerű, tiszta  hangminőséget és kellemes szintű mély hangokat képes produkálni, de nemcsak jó minőségű sztereó zenehallgatásra alkalmas, hanem bluetooth kihangosítóként is funkcionál BlackBerry (vagy egyéb) okostelefonunkhoz.

IMG_20141216_184326

A Szederbolt nagy karácsonyi akciójában most 8990 Ft-ért vihetitek haza, többféle színben, amíg a készlet tart!

 

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F