Boltajánló – BlackBerry Szerviz

Mint láthattátok, az elmúlt időben párszor megemlítettünk egy BlackBerry Szerviz nevű üzletet. NagyiTron „kollégám” és jóbarátom került velük először kapcsolatba, de mivel a bolt helyileg Pesten található, így a kapcsolattartás és kapcsolatépítés az én feladatom lett.

Hogy mivel is foglalkozik a bolt?

Tulajdonképpen mindennel, ami BlackBerry! Ha BlackBerryd van, és bármilyen nemű problémád akadna készülékeddel, esetleg kiegészítőt, új vagy használt telefont szeretnél vásárolni versenyképes áron, akkor garantáltan jó helyen jársz! Mivel igen sok időt töltöttem a boltban, és a műhely részen, így egy kis betekintést is nyerhettem, melyek az általános problémák a mobilokkal. Beázás, nem működő gombsor, gyorsan merülő akksi, betört kijelző stb. Ha esetleg régebbi készüléked lenne, akkor se aggódj, hiszen nagy retro arzenállal rendelkezik a tulajdonos, így biztosan segítségedre lesz!

Hogyan lehet megközelíteni?

Ha egy kicsit is ismered Pestet, menni fog! A Nyugati pályaudvartól mindössze 2 utcányira található. A Nyugati pályaudvart a 3-as metró (kék metró) vonalán érheted el egészen Kőbánya-Kispesttől – Újpest központi vonalon. Ha a 2-es (piros) metrót ismered, akkor se aggódj, a Deák Ferenc téren át kell szállni a 3-mas metróra, és onnét két megálló Újpest Központ irányába. Ha pedig villamossal szeretnéd megközelíteni akkor a 4-6-os vonalat kell, hogy válaszd, ugyancsak Nyugati pályaudvari megállóhellyel.
A pontos cím: 1132 Budapest, Visegrádi utca 18/b.

Mit az, amit még tudni érdemes?

Több évnyi szakmai gyakorlat, szakképzett dolgozókkal. Versenyképes árral, minőségi szolgáltatásokkal. Ezen felül működik még az üzlethelyiségben egy másik bolt is, mégpedig az iPhoneszerviz, melyet a BlackBerry Szerviz tulajának, Böröndy Péternek jó barátja, Molnár Gergely vezet. Itt is elérhetőek mindazok a szolgáltatások, mint a fent említett BlackBerry Szerviznél.

 

Végül az elérhetőségek:
Böröndy Péter
Tel.: 06 70 207 5801
Cím:1132 Budapest
Visegrádi utca 18/b
 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F