Chen: a BlackBerry köszöni, jól van

chen

John Chen szeret szerepelni: a BlackBerry CEO-ja szinte napi rendszerességgel bukkan fel valamelyik média képernyőjén.

Legújabb, a CNBC-nek adott interjújában szót ejtett a Privről, arról, hogy megy BlackBerry szekere, s a sajátos helyzetről, hogy az új androidos zászlóshajó -legalábbis ideiglenesen-  exkluzivitást kapott az AT&T szolgáltatónál az USA-ban.

Kendőzetlenül szólt róla, hogy a BlackBerrynek jelenleg néhány magas fix költséggel kell megküzdenie, de hozzátette, a cég meglehetősen jól működik, s úgy látja, 2016 során újra profitképes lesz. A dolgok működésben tartásának a Priv s az azt követő termékek is szerves részét képezik. Így fogalmazott:

Ez nagy dolog a piactól kapott visszajelzés szempontjából. Azt akarjuk, hogy a piac mondja meg nekünk, mit szeret és mit nem, s mi ennek megfelelően, ehhez fogunk igazodni.”

Chent ezután arról kérdezték, lesz-e Priv a T-Mobile-nál. A CEO válasza szerint tárgyalásban vannak a szolgáltatóval, de „ez még nem garancia rá, hogy lesz”, azonban reményteljesen áll a kérdéshez. Arra a kérdésere, hogy meddig tart az AT&T kizárólagossága, úgy fogalmazott, hogy az „e naptári év legnagyobb részében tartani fog”.

Az alábbiakban megtekinthető az interjú Chen teljes kommentjeivel. Szó esik a fentieken felül a BlackBerry szerepéről a kormányzati tagoknak nyújtott titkosítás terén is.

http://video.cnbc.com/gallery/?video=3000454851

Forrás: CNBC

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F