Derült égből BlackBerry: itt a szuperbiztonságos DTEK50

DTEK50_Angle1_onWhite_rev

A BlackBerry kezd már-már hagyományosan unortodox módon állni a készülékek megjelentetéséhez, ha szabad ilyen képzavarral élni.

A BlackBerry 10 széria indulásával (és az azt megelőző időkkel) ellentétben manapság gyakran keynote és minden ceremónia nélkül egyszercsak bejelentenek egy-egy készüléket (mint ahogy ezt már a PRIV esetében is tapasztalhatta a nagyközönség).

Aztán mostanában az is divat, hogy beharangoznak vagy 2-3 telefont, konkrét megjelenési dátum nélkül, ellentmondásos kódnevekkel, homályos specifikációkkal és  kiadási időpontokkal, s persze hivatalos készülékfotók nélkül. Növelendő a zűrzavart, John Chen egyszer arról nyilatkozik, hogy a készülékgyártástól bármikor szemrebbenés nélkül megválik, ha kell, másszor megnyugtat arról, hogy a BlackBerry félkarú óriás a készülékek nélkül, és nélkülözhetetlennek tartják a nagyközönséget hardverrel is ellátni. Ismét máskor nem rest újfent megpendíteni a húrt, hogy a BlackBerry alapvetően „szoftveres cég”, sőt a legutóbb odáig ment, hogy egyenesen leoltotta az újságírókat, miszerint legyenek szívesek és ne kérdezzenek már telefonokról, azzal vádolva őket, hogy azok folyamatosan kizárólag a készülékekről szóló kérdésekre vannak kondicionálva. (Mit tegyünk, ha az embereket főleg ez érdekli, ugyebár…)

Ehhez képest (vagy pont emiatt) roppant nagy meglepetésként, igazán váratlanul robbant be a köztudatba a cég legújabb Android meghajtású telefonja, a DTEK50, avagy (talán) Neon kódnevű készülék, amelyről több fotó, s most utólag már egy webcast is megjelent:

A 2016 július 26-i webcast a Waterloo-i főhadiszálláson lett rögzítve, amelyben bemutatják a BlackBerry legújabb biztonságos Android készülékét.

A készülék, amelyet a maga nemében a világ egyik legbiztonságosabbjaként jelentettek be, ultravékony kialakítással, szép, letisztult és minőségi készülékházzal, brilliáns, 13 megapixeles hátlapi kamerával, max. 2 TB-ra bővíthető háttértárral és (meglepő módon) kiváló kezdőárral fog debütálni.

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F