Design-díjat nyert a BlackBerry Z10!

Z10_White_ENG_Gen_TopAngle

A Blackberry innovatív ereje lenyűgözte a 37 tagú, szakértőkből álló zsürit a „Piros pont díj – Termékdesign 2013” rendezvényen. 

Azok, akik elnyeri a terület elismert szakértőinek eme díját, terméküket megjelölhetik a “piros pontttal”, és nemzetközi szinten pozicionálhatják magukat. A zsüritagok nagy örömére szolgált, hogy az ez évi versenyre 19 kategóriában 4662 termékkel pályáztak. Csakis a legjobb tervezésű termékek érdemelték ki a zsüritagság lelkesedését, és a BlackBerry Z10 így nyerhette el designja létrehozásának elismerő piros pontját.

A világszerte elismert minőségi pecsét díjátadó ceremóniája 2013. július 1-én zaljik majd le, a hagyományos piros pont-gála keretein belül. Az Esseni Operaházban, a lenyűgöző Aalto Színházban tartott ceremónia során mindig az est fénypontja a Piros Pont Díj átadása, amelyre az elmúlt évek során megszokott hagyományos módon számos nemzetközi meghívottat látnak vendégül.

A BlackBerry Z10-et ezt követően egy 4 héten át tartó különleges kiállításon teszik közszemlére a Piros Pont Múzeumban.

A BB Z10 az első BlackBerry® 10 operációs rendszerrel ellátott okostelefon, egy teljesen újratervezett, újrafejlesztett, és újonnan kitalált platformmal, amely teljesen új és egyedi mobil számítástechnikai élményt nyújt. A Z10 észrevétlen fúzióját nyújtja a hardvernek és a felhasználói felületnek úgy, ahogy még soha – egységesen zökkenőmentes, intuitív, egyszerű és elegáns használatot téve lehetővé, amit egyszerűen csak úgy emlegetnek, hogy „a BlackBerry 10 élmény”.

„A BlackBerry Design csapata megtiszteltetésnek veszi, hogy ezzel az igen komoly presztízsértékű díjjal (Termékdesign 2013: BlackBerry 10) elismerték” – mondotta Todd Wood, a Blackberry Design szekciójának rangidős alelnöke. „Rendkívül büszke vagyok világklasszis design-szervezetünkre, és azon vagyunk, hogy ügyfeleinket a jövőben még több BlackBerry 10 termékkel lássuk el.”

Forrás: nerdberry.net

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F