Ebayen is kapható a Z30

z30 ebay listing

A zászlóshajó Z30 még nem elérhető mindenütt, de akár már ma van mód rá megszerezni, ha nagyon akarjuk.

Egy Ebayes eladó New Yorkból új készülékeket árusít. Jelen pillanatban 5 példány elérhető nála, a készülékek listaára 899 dollár. A postaköltség függ a rendelő országától, ez Magyarország esetében nem egészen 29 dollárnyi összeg. A vámról sem szabad megfeledkezni, ami ez esetben annyiban kényelmes, hogy a globális postázási program keretében egyből ezt is rendezhetjük akár PayPal-lel. A vámtétel amúgy eléggé brutális, 205 dollárt, azaz kb. 45.000 forintot kell ezért pluszban leszurkolni, amiért önmagában is egész kellemes készülékeket lehet már kapni, akár egy korábbi szériás, jobb BlackBerryt is…

No, de akinek csillapíthatatlan a birtoklási vágya, az összesen kb. 250.000 forintért nagyjából október 9-e magasságában már a kezében tarthat egy Z30-at innét. :)

Kritizálók, trollok, mentális kihívásokkal együtt élők kedvéért: a fentiekben vázolt lehetőség – mint legtöbb esetben (ha másképp nem jelezzük, ill. amikor nem saját tesztet/leírást közlünk)- egy átvett cikk. Ennek tartalmával, mint minden más esetben, ezúttal sem feltétlenül értenek egyet a szerkesztők. Nem ezért publikáljuk, de ennek felismeréséhez bizonyos fokú józan ítélőképesség szükséges. A cikket kizárólag hírértéke miatt, más szóval kizárólag érdekességképpen közöljük. Kérjük nem véresen komolyan venni. A SzederBlog senkit nem buzdít külföldi webáruházból történő vásárlásra, még ha olyan megbízható és neves oldalról van is szó, mint az Ebay. Természetesen blogunk le sem beszél senkit semmiről: a saját felelősségére az eszközeivel felnőtt emberként mindenki szabadon rendelkezik.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F