Egy korszak lezárul – egy új elkezdődik!

Tisztelt Olvasók!

Hosszú idő után először ismét hírekkel és egy akcióval szolgálunk, amelyek további működésünket is érintik.

Szervizünk átalakulva, megújulva, és kibővült profillal új helyre költözött LimeLine néven: mostantól a Hegedűs Gyula utca 15. szám alatt érhetitek el, a Visegrádi utcai (régi) szerviztől gyalogosan mindössze 3 percre.
Megújult szervizünkben Xiaomi, Huawei -és persze továbbra is BlackBerry- készülékek garancián túli javítását vállaljuk, illetve a fenti készülékekhez kiegészítők, tartozékok széles választékával is állunk rendelkezésetekre.
Fenti okostelefonok vásárlására is van természetesen lehetőség.

Az új helyen várunk titeket holnap Blackfriday akcióval!
Ingyen Blackberry tokokkal, Blackberry 9800 dokkolóval és még egyéb meglepetésekkel!

A Szederblog közel 6 éven keresztül szolgált hírekkel, aktualitásokkal, technikai leírásokkal és segítségnyújtással a BlackBerry tulajdonosok viszonylag kicsi, de annál lelkesebb társaságának Magyarországon, de még a határainkon túl is.
A BlackBerry fejlődése időközben olyan irányt vett, ami miatt a blog vezetősége -részben legalábbis- váltani lett kénytelen, így szívünk egyik csücskéről, a blogolásról fájdalommal bár, de kénytelenek voltunk lemondani.
Természetesen a blog elérhető marad, s ha a legújabb aktualitásokkal nem is szolgálhatunk többé, a technikai leírások egy része még mindig értékes lehet azoknak, akik pl. Play Store-t szeretnének BlackBerry 10 készülékükre varázsolni, vagy egyéb, régebbi keletű problémába ütköznek, amelyeket eléggé alaposan kiveséztünk annak idején. (Javasoljuk a keresősáv használatát.)

Ugyanakkor arra biztatunk mindenkit, hogy iratkozzatok fel új Facebook oldalunkra, ahol a két másik készüléken kívül adott esetben a BlackBerrykkel kapcsolatos aktualitásainkat is követni tudjátok majd!

Minden Nagyrabecsült Olvasónknak köszönjük a támogatásukat, hogy olvastatok bennünket, köszönjük a kedves szavakat és a kritikákat is, amelyekből sokat tanulhattunk.
 
Találkozunk az új helyen, a Hegedűs Gyula utca 15. sz. alatti LimeLine üzletben!

További minden jót kívánunk,

Üdvözlettel:
a Szederblog csapata

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F