Előfizetés-alapú matricacsomagok a BBM-ben

BBM-Stickers-Subscribe

Akár a Viber vagy a LINE és a többiek esetében, a BlackBerry Messenger szolgáltatásai közt is talán a matricák a legnépszerűbbek.

Eddig ingyenes és fizetős matricák (stickerek) közül választhattunk, mostantól azonban (vagyis pontosabban nemsokára) -rugalmasan alkalmazkodva a piaci igényelhez- a BlackBerry egy új konstrukcióval is előrukkolt: a matricákra elő is lehet majd fizetni.

A „Sticker Club” (matricaklub) névvel illetett szolgáltatás lehetőséget fog nyújtani, hogy némi havidíj ellenében használhassunk rengeteg (több mint 100-féle) matricát írásos kommunikációnkban.

Mindez -bár az előfizetés gomb már látható a programon belül- egyelőre még nem él, ehhez ugyanis magasabb verziószámú BBM-mel kell majd a jövőben rendelkeznünk (ami még nem jött ki.) Ez azt is jelenti, hogy nemsokára valamelyik újonnan megjelenő bétás BBM-verzióban kipróbálhatjuk az új lehetőséget.

Sajnálatos módon jelenleg az árakról semmiféle felirat nem árulkodik, még hozzávetőlegesen sem.

Ti használnátok/kipróbálnátok előfizetéses rendszerben a matricákat? Ha igen, max. mekkora havidíj fejében? Mondjátok el kommentben!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F