Előrendelhető a Priv – így a kezdőár is kiderült

Priv-Angle-Edit-Final

… s egyúttal a megjelenés dátuma is egész konkrét, mivel a cég kanadai és amerikai webshopjából november első hetének végétől időzített szállítással már rendelhető a BlackBerry újdonsült csúszkás fizikai qwertyvel ellátott zászlóshajója.

A kezdőárat -Chen úr korábban tett enigmatikus “prémium áras” megjegyzésével nagyjából összhangban- úgy tűnik, végül elég magasra merték srófolni.

A kanadai webshopból 899 kanadai dollárért, az USA-béli shopból 799 USD-ért előredelhető a készülék. A szállítások november 6-tól vannak időzítve.

scr

Az átszámítva durván 220 ezer Forintnak megfelelő összeg persze kártya- és szolgáltatófüggetlen, szerződés nélküli ár, ami egyfelől nyilvánvalóan kb. az ÁFA értékével még nőni fog, mire ideér a készülék, másrészt viszont, ismerve a BlackBerryk értéktartását, valószínűleg viszonylag hamar mélyrepülésbe fog kezdeni.

Harmadrészt, ha a hazai szolgáltatók egyike-másika is úgy dönt, forgalmazza a Androidos csúcsmobilt, akkor még hamarább szembesülhetünk egészen kedvező ajánlatokkal.

A csúcsmodell specifikációi azok számára, akik még nem ismernék: 5,4 colos kijelző, 18 megpixeles hátlapi kamera, 32 GB belső tárhely, microSD bővíthetőség, 3 GB RAM, 3410 mAh akku.

A legújab hírek szerint a Priv már Angliában is előrendelhető, ott 559 angol fontért, ami kb. 240.000 forintnak felel meg.

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F