Elromlott a készüléked? A BlackBerry Szervizben rendbehozzuk.

simolvaso

Gyakori probléma (általában valamilyen fizikai behatás következtében) a SIM olvasó hibája a BlackBerryknél, ami bár házilag nem, de szakszervizünkben, hozzáértő szakembereink által szerencsére könnyen és gyorsan orvosolható.

Íme, két apró tipp a SIM-mel  kapcsolatos problémák, meghibásodások elkerülésére, megelőzésére:

– Ha normál (mini) SIM-ről kell áttérnünk microSIM-re vagy nanoSIM-re új BlackBerrynknél (típustól függően), akkor ne vágjuk meg házilag a SIMet szikével, ollóval, mert az gyakran nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk. Probléma lehet a házilag megvágott SIM szélén keletkező sorja, a helytelen méret, vagy a helytelen pozíció. Vágassuk szakemberrel, vagy cseréltessük szolgáltatónkkal a megfelelő, készülékünkbe illeszkedő SIM kártyára.

(Ha régebbi a SIM-ünk, és 4G-képes a telefon, akkor csereigényünkkel együtt ezt is jelezzük, mivel az LTE által nyújtott sebességet csak az erre alkalmas SIM-mel tudjuk majd kihasználni mobilunkon.)

– Amennyiben SIM olvasó problémánk van, a SIM beszorult, nem jön ki, vagy éppen nem megy be a helyére, akkor ne feszegessük, erőltessük, mert csak még nagyobb kárt okozunk. Vigyük be a szervizbe, ahol akár meg is várható a számunkra fájdalommentes beavatkozás, így elkerülhető a nagyobb kiadás.

+ 1 tipp: a SIM fémfelületét ne tapogassuk ujjunkkal, ha ezt nem sikerült elkerülni, akkor pedig behelyezés előtt töröljük át alkoholos (denaturált szeszes) vattával vagy legalább egy tiszta mikroszálas kendővel.

Felvilágosítás szervizelési ügyekben: +36 70 207 5801

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F