Felkerült a Beta Zone kliens a BlackBerry World-re (BlackBerry 10-re)

IMG_20130826
Korábban magán a Beta Zone-on volt elérhető, mostantól pedig a BlackBerry World-ből is letölthetjük a Beta Zone klienst BlackBerry 10-re.

Eme alkalmazás hiányában eleinte a bétás szoftevereket csakis a megkerülő (sideload) módszerrel lehetett készülékeinkre feltölteni (hacsak nem korábbi sorozat valamelyik telefonjával rendelkeztünk). Ez a módszer persze kissé idegesítő volt, nemcsak a sideload körülményessége miatt, hanem mert a már futó bétás Beta Zone-on belül a használathoz még külön copy/paste-elni kellett a telepítendő bétás szoftver emailben megkapott Keystring-jét is a „Felhasználási Feltételek” dobozban.

Nos, úgy fest, mindez már a múlté… Az új, immáron nem bétás Beta Zone app segítségével egy egyszerű klikkel/képernyőérintéssel telepíthetjük a legújabb bétás alkalmazásokat. Egy hátulütő azért van, mégpedig, hogy az alkalmazáson belül nincs mód felirakozni (egyelőre) újabb programok tesztelésére, de ezt leszámítva nagyon jól működik.

Máris letölthetjük saját példányunkat BlackBerry 10-re a BlackBerry World-ből, de ne feledjünk el megbizonyosodni, hogy tagok vagyunk a Beta Zone-ban (erre akkor van szükség, ha az elindított app üres képernyőt mutat).

Ez idő szerint az alkalmazás csak BlackBerry 10-re létezik, és mivel a korábbi széria készülékei (OS7-ig bezárólag) támogatják böngészőjükből a bétás szoftverek OTA (Over the Air) letöltését, ez lehet, hogy így is marad.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F