Frissül a WhatsApp kliens BlackBerry 10-re

WhatsApp-Sucks

Hideget-meleget egyaránt kapnak a BB10 tulajdonosok a WhatsApp-tól. Egyfelől a fejlesztés e platformra sem állt le, bétaverzióban elérhetővé is tették a legújabb kliensüket, de rögtön sietve hozzá is tették annak, aki netán elfelejtette volna, hogy a program támogatása kizárólag ez év végéig tart BlackBerry 10 OS alatt.

A Facebook tulajdonában levő népszerű azonnali üzenetküldő legújabb kiadása, amelynek verziószáma 2.16.40.2, számos hibajavítást tartalmaz a multimédia-feltöltés és az üzenetküldés terén, valamint további szokásos kisebb-nagyobb javításokat és frissítéseket is kapott.

Érdemes mindazonáltal szem előtt tartani, hogy 2016. decembere után nem áll meg teljesen az élet – a platform kedvelői továbbra is használhatják majd telepített kliensüket, csak éppen az azt követő frissítésekről, s az esetlegesen később bekerülő új funkciókról kell lemondaniuk BlackBerry 10 esetében. Ugyanakkor természetesen akik az Android változatát használják e programnak BlackBerryjükön, azokat ez egyáltalán nem fogja érinteni.

 

 

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F