Gyári Priv programok bukkantak fel a Google Play áruházban

Priv-Devices-2

Az előrendelhető Priv közelebb van a kiadáshoz, mint valaha. Az izgatott vásárlókat egyre újabb és újabb dolgokkal húzzák – a legújabb most éppen az a hír, hogy a gyári BlackBerry programok máris elérhetőek a Google Play alkalmazásboltjából.

A kiadás legújabb előkészületének markáns jeleként a BlackBerry alábbi gyári Android programok érhetők el (ezekkel fogják a Privet szállítani kiadásakor):

Ne feledjük, hogy ezek egyike sem telepíthető, mivel a Priv még nem elérhető.

Jó hír azonban, hogy mivel e kiszivárgott alkalmazások önállóan telepíthetőek lesznek majd, így ezeket külön-külön frissíteni is lehet a későbbiekben, természetesen. Ez azt jelenti, hogy ezek egyes funkcióinak javításához vagy bővítéséhez nem kell majd kivárni egy teljes firmware update kijövetelét, ami ugyebár sokkal hosszabb idő.

Persze az sem kizárt (sőt, nagyon is valószínű) hogy egyeseket ezen alkalmazások közül (pl. a BlackBerry billentyűzetet vagy a launchert) ügyes fejlesztők keze munkája nyomán más (nem-BlackBerry) Androidos készülékeken is viszontláthatunk előbb-utóbb, még ha nem is hivatalos formában.

Via BlackBerry Central

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F