Hamarosan PayPallel küldhetünk és fogadhatunk pénzt BBM-ből

paypal-screenshot2

Egy ideje már hallani olyan hangokat, miszerint a BlackBerry és a PayPal összeáll egy projekt erejéig, hogy új szolgáltatást ajánlhasson fel a mindkettőt használó ügyfeleknek, akik a tervek szerint képesek lesznek PayPal-en keresztül pénzt küldeni és fogadni a BBM használatával.

Az Inside BlackBerry blog értesülései szerint erre hamarosan sor kerülhet, mivel igen rövid idő belül (elvileg holnaptól) napvilágot lát egy új BBM bétaverzió, amely a fentebb ecsetelt funkciót támogatja BlackBerry, iOS és Android BBM platformokon egyaránt. A lehetőség egyelőre a kanadai ügyfelek számára fog élni, akik BBM chat közepette használhatják a PayPalt, majd később kiterjesztik a dolgot, s végül bolygószerte elérhetővé teszik ezt a funkciót az eljövendő hetekben.

 

A BBM és a PayPal összeállt, hogy még könnyebbé tegyék a pénz küldésének/fogadásának lehetőségét BBM csevegéseken belül. Ehhez csak hozzá kell kapcsolnunk PayPal fiókunkat BBM fiókunkhoz a programon belül. Amint partnered megtették ugyanezt, máris küldhetsz nekik és fogadhatsz tőlük pénzt – ennyire egyszerű a dolog.

E képesség hozzáadása kiterjeszti a már eddig is meglevő lehetőségünket, amellyel azonnali mobil fizetést eszközölhettünk a BBM Money segítségével.

Arról nem szólnak a hírek, hogy eme funkció külön, BBM-en belüli havi előfizetést fog-e igényelni, de reméljük, hogy nem.

 

Forrás: Inside BlackBerry

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F