Használd a Blend-et – mert már lehet!

Izgalmas idők jöttek el a 10.3.1 érkezésével, ami elhozta a várva-várt Blend működő változatát is a szélesebb BlackBerrys “tömegek” számára. (Mint tudjuk, korábban csak a Passport tulajdonosok élvezheték a sokoldalú szoftver előnyeit.)

A Blend egy külső alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy biztonságos kapcsolat segítségével tartalmakat tekintsünk meg, nyissunk meg, ill. menedzseljünk BlackBerrynkről, úgymint: beszélgetéseket, a naptárat, fájlokat, a kontaktjainkat, és egyebeket is más eszközök, pl. a számítógépünk vagy tabletünk kijelzőjén – függetlenül azok képernyőméretétől vagy attól, hogy fizikailag milyen távol vannak készülékünktől. A Blend ugyanis wifin és mobilhálózaton keresztül is működik. Ez lehetővé teszi munkánk folyamatosságát, és -többplatformos lévén – a kommunikációt több eszköz közt is.

Alant láthatjuk a program fő mottóját (ha úgy tetszik, filozófiáját) a reklámjában: Semmi zsinór. Semmi felhőbe mentés. Semmi információ-átvitel. Egyszerűen csak ott van.

Blend_Launch_Google-Plus_1080x608 square

A bejelentő videó impresszív multimédia-alapú bemutató segítségével ismertet meg a Blenddel:

A Blend főbb funkciói:

  • Ne mulassz el többé egyetlen BBM-üzenetet, vagy SMS-t: a Blend az összes bejövő üzenetet egy integrált üzenetközpontba teszi, így azokat kényelmesen elolvashatjuk számítógépünkön vagy tabletunkon 
  • Használd az okostelefonodat mobil hálózati központként: Biztonságosan hozzáférhetsz a munkahelyi emailekhez, a naptárakhoz és fotos fájljaidhoz bármelyik eszközödön, ami a Blendhez kapcsolódik.
  • Fájlok átvitele az eszközeid között:  Ments el fájlokat a számítógépedről BlackBerry okostelefonodra, így azok elérhetőek lesznek minden eszközön, amely a BlackBerry Blendhez kapcsolódik.
  • BlackBerry biztonság minden eszközödön: A BlackBerry eszköz a BlackBerry hálózaton keresztül nemcsak zökkenőmentes, de biztonságos kapcsolatot is garantál. A rendszergazdák pedig nyugodtan pihenhetnek, mivel be tudják állítani a Blend minden szükséges paraméterét a felhasználók számára úgy, hogy az megfeleljen a biztonsági előírásoknak. 
  • Egyesített naptárkezelés: A BlackBerry Blend egy nézetbe fésüli össze minden munkaügyi meetingünket, személyes találkozónkat és eseményeinket.
  • Kapcsolódj bárhol, bármikor: A BlackBerry Blend vezeték nélkül tud kapcsolódni wifi vagy mobilhálózat segítségével, illetve vezetékes módon, az USB csatlakozón keresztül. Amint kapcsolódott, a BlackBerry azonosítónk használatával tudunk konnektálni tabletünkkel vagy PC-nkkel a Blendhez.

A fenti leírás eredetijének szerzője, Donny Halliwell néhány személyes esettanulmányt is felajánl, konkrét példákon keresztül bemutatva a gyakorlati működést, ezért érdemes elolvasni az eredeti cikket is (angol nyelven): ITT.

blend comp

(Folytatjuk)

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F