Hírek az idén érkező BlackBerry 10-es zászlóshajóról: az A10-ről + újabb képek a 9720-ról

blackberry-9720-1

Jó sok pletykát hallani manapság egy bizonyos, 5 collos kijelzővel megáldott BlackBerry Aristo eszközről, amit röviden BlackBerry A10-nek hívnak.

Ez a készülék hivatott a BlackBerry 10 paletta csúcsa lenni, és a szóbeszédek szerint még idén meg fog jelenni. Most a BGR oldala megerősítette e hírt, kijelentve, hogy az A10-et ez év későbbi szakaszára időzítették. A tervek szerint a Q10-ben található AMOLED kijelzővel szemben SuperAMOLED displayt fog kapni a zászlóshajó.

A csúcsmodell mobil játékra is ki van hegyezve, és mint ilyen, a feltevések szerint 2 GB RAM-ot és kétmagos processzort fog kapni. (Utóbbi manapság nem is akkora szó, már bocsánat…)
Arról is szólnak spekulációk, hogy a CPU és a grafikus processzor el lesznek különítve a készülékben, mint az iPhone esetében – és mindez egy Galaxy S4 méretű, de a Z10-énél lekerekítettebb sarkokkal bíró készülékházba lesz belepakolva.

Ugyancsak kiadtak néhány új összehasonlító fotót a 9720 főszereplésével. Egyesek nem értik, mi is a cél ezzel a készülékkel egyáltalán, de úgy tűnik, hogy nemzetközileg sokkal célzottabb piacokat fog megtalálni vele a BlackBerry.

Magyarul a régi Bold szériát eltolják a budget kategória felé, és olcsó(bb), de még mindig vállalható készülékként elsütik bizonyos kevésbé fejlett országokban, jó áron. Ha tényleg jó ára lesz a 9720-nak: így legyen!

blackberry-9720-2

blackberry-9720-4

blackberry-9720-8

blackberry-9720-91

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F