Hivatalos: A BBM szeptember 21-én érkezik Androidra, és 22-én iOS-re

image

A bejelentés immár hivatalos: a BBM a következők szerint érkezik: az Android változat holnapután, azaz  szeptember 21-én, szombaton jön, az iPhonera pedig 22-én, tehát vasárnap.

Örömmel nyugtázhatjuk tehát, hogy a BlackBerry megkapta mind a Google-tól, mind pedig az Apple app store-tól a zöld lámpát.

A BBM megbízható, privát közösségi hálózatot biztosít valóban aktív beszélgetések lebonyolításához.

– Azonnali, valós időben működik. A BBM mindig „be van kapcsolva”, tehát mindig kapcsolatban vagy a többiekkel. Az üzenetek tipikusan másodperceken belül kézbesítődnek, ezért ez áll a legközelebb a valós beszélgetésekhez.

– A BBM mindig jelzi, hogy egy üzenet kézbesítve lett, és elolvasták. A BBM beszélgetések egy privát hálózaton keresztül zajlanak, ami stabil és megbízhatóan robusztus.

– A kontroll a tiéd: A BBM lehetővé teszi, hogy kiválaszd partnereidet, és meghatározd azt, hogy kivel, hogyan osztod meg az információkat. A BBM egy PIN kódot használ, így nem szükséges többé megadnod senkinek a telefonszámod vagy az emailcímed.

A BBM Android és iPhone változatának funkciói:

BBM csevegés – valódi, azonnali csetelés barátainkkal, akik Androiddal, iPhone-nal vagy BlackBerryvel rendelkeznek. A BBM nemcsak azt mutatja meg, hogy üzenetünk kézbesítve lett és elolvasták, hanem azt is, hogy partnerünk éppen válaszol rá.

Több mint chat – A BBM segítségével fájlokat oszthatsz meg telefonodról: fotókat, hangjegyzeteket – mindezt egy szempillantás alatt.

Több résztvevős chat – nagyszerű módja konktaktjaink meghívásának egy közös beszélgetésre. A BBM csoportok max. 30 fő együttes beszélgetését teszik lehetővé. A Broadcast Message funkcióval az összes BBM kontaktodat egy mozdulattal értesítheted, körüzenet formájában.

Posztolj állapotfrissítéseket és maradj a köztudatban – a BBM lehetővé teszi személyes üzenet, profilkép és státusz beállítását, fentiek változásairól pedig azonnal értesíti is partnereidet a frissítésekben.

Egyedi PIN – Minden BBM felhasználó saját PIN-nel rendelkezik, amely biztosítja a magánszféra védelmét. Egyéb adatod nem szükséges megadnod idegenek, alkalmi beszélgetőpartnerek számára sem, mint a PIN-ed.

A BBM szeptember 21-től ingyenesen letölthető lesz minden Android okostelefonora, amelyen Ice Cream Sandwich vagy Jelly Bean (Android 4.x) fut. A BBM szeptember 22-től elérhető minden iPhone-ra, amelyen iOS 6 vagy iOS 7 fut. További információk itt találhatók: www.BBM.com.

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F