Hogyan védjem a BlackBerry telefonomat?


A Blackberry az egyik, ha nem a legstrapabíróbb telefonmárka
 – amit könnyen elhihetünk a ripityára tört iPhone üvegek és a megrepedt Samsung Galaxy plasztikok láttán. Szakmai fórumok szerint a leejtés, sok-sok használat, és állítólag még némi víz sem állhatja útját derék BlackBerry-d működésének.

Persze nem mindenkinek jön be az egyenfekete-szürke-fehér szín és a komoly gyári készülékvédelem. Ebből a cikkből megtudhatod, mivel érdemes építeni-szépíteni a kedvenc készüléked, ha a gyári kinézetét szeretnéd feldobni, vagy csak nyugodt szívvel szeretnéd a táskádba bedobni reggel.

A karcolódás és ütés elleni védelem kiemelten fontos lehet Neked, ha fontos a telefonod megjelenése, vagy szeretnéd a későbbiekben a legjobb áron eladni!

Puha és kemény tokokat (bumper, élvédő) azoknak ajánlok elsősorban, akik gyakran veszik elő vagy használják a készüléket, tehát sokszor van a telefon kézben. Azok, akiknek nem kell sokszor előkapniuk telefonjukat, a bőr tokot ajánlom inkább. A tokok nem mindig védik a képernyőt, ezért arra a képernyővédő fólia alapkövetelmény – a gyári fóliát úgysem tudjuk örökké a telefonon tartani!

1. Puha/lágy tokok, élvédők

előny: folyamatosan véd, jobban elnyelheti az ütést, véd a karcolódás és kopás ellen, könnyű cserélni vagy levenni, látszik kicsit a BB logo

hátrány: áttetsző lehet – nem egyszínű “tökéletesen”, BB Torch 9800 és 9810 telefonokra nem ajánlott!

2. Kemény tokok

előny: folyamatosan véd, mindenhol egyforma a tok színe, fényes, magától sosem jön le, véd a kopás és a karcolódás ellen

hátrány: a puha toknál kevésbé foghatja fel az ütést, nehezebb cserélni, BB Torch 9800 és 9810 telefonokra kifejezetten nem ajánlott!

3. Bőr tokok 

előny: elegáns megjelenés, megfelelő védelem a karc, kopás és ütődések ellen,  BB Torch 9800 és 9810 telefonokra megfelelő védelem

hátrány: a tokból kivéve nem védett a telefon

+ 1: Kijelzővédő fólia 

előny: karcok ellen kiváló (és nagyon fontos az olvashatóság megőrzése, hiszen a képernyő a BlackBerry-d legfontosabb része! Egy házcsere drágább, mint egy fólia.)

hátrány: nehéz lehet feltenni buborékmentesen, nagyobb fényerőt igényelhet a csillogás miatt a képernyőd

 

Válogass gyönyörű és hasznos tokok között, és szerezz be melléjük minőségi kijelzővédő fóliát is!

Ha nincs még mire tenned ezt a sok szépséget, itt találsz megbízható BlackBerry telefonokat.

Minden BlackBerry tulajdonos figyelmébe: a telefonnak megfelelő típusú tokot vásároljatok, mivel még a bőrtokok között is lehet különbség, és esetleg kiesik vagy nem fér bele a tokba a telefon!

BlackBerry Torch tulajdonosok figyelmébe: a kemény és lágy tokok, ha rosszul vannak feltéve, vagy gyenge minőségűek, pontatlan méretűek, akadályozzák a slide működését, ezért tönkretehetik a telefont!

Comments

Hozzászólás

3 válasz

  1. horvath.sandor 2013/01/09
    • ritacska 2013/01/09
  2. horvath.sandor 2013/01/10

Válasz erre

F