Igényes headsetet szeretnél és zenét is hallgatnál vele? Porsche Design prémium headsetek – most nevetséges áron!

szederbolt_heti akcio2

A Porsche Design neve egyet jelent az összetéveszthetetlen eleganciájú esztétikummal, a legmagasabb szinten letisztult praktikummal, és a kompromisszumok nélküli prémium minőséggel.

Egy Porsche Design termék -amennyiben eredeti- nem pusztán annyit jelent, hogy ráteszünk a termékre egy, a Jüen Tyimpao művekben készült logót, és készen is vagyunk. Kicsit többről van szó – a PD termékek gondosan megválogatott, első osztályú, minőségi alkatrészekből, anyagokból állnak, tervük pedig a Stuttgarti főhadiszálláson, a Porsche Design stúdióban készül – s szigorú minőségellenőrzést követően kerülhet csak rájuk a PD logó.

Mindez a garantált minőség mellett mi tagadás, brutális árcímkéket is von maga után – aki tehát PD termékre vágyik, az felkészülhet rá, hogy általában igencsak mélyen kell a zsebébe nyúlnia.

Annál inkább jó hír, hogy most szó szerint bagóért juthatsz eredeti, bontatlan, gyári Porsche Design prémium headsethez.

A WS-410 prémium headset a márkához méltóan kiváló hangminőséget nyújt. A mobiltelefonos beszélgetések közben a profi zajszűrésnek köszönhetően szélsőséges helyzetekben is kristálytisztán hallhatjuk beszélgetőpartnerünket.

Azonban itt nem áll meg a tudomány: aki ennél többre vágyik, s szeret igényes minőségben zenét hallgatni mobiltelefonján, annak nem szükséges többé külön fülhallgatót venni e célra: a Porsche Design headset kiváló zenehallgatásra is. Gazdag, telt hangzás és több mint kielégítő mélytartomány áll a zenerajongók rendelkezésére, s a magas hangokra sem lehet panasz. Mindezt kiegyenlítetten, túlzások nélkül nyújtja a Porsche Design.

A WS-410 a mikrofonrésznél távirányítóval van ellátva, amellyel fogadhatjuk és letehetjük a hívásainkat. A speciális, fülkagylóba illeszkedő kialakítás biztonságosan a helyén tartja a headsetet, s azok számára is kényelmes, akik nem kedvelik vagy nem bírják viselni az “agybadugós” kiviteleket. Biztonságos a közlekedés szempontjából is, mivel nem zárja ki teljesen a környezeti zajokat. A csíptetővel kényelmesen rögzíthetjük ruhánkon a mikrofont. A lapos elasztomer kábel kialakítása az idegeinket és pénztárcánkat egyaránt kíméli: nem kell többé tartanunk az összegubancolódó kábel okozta kellemetlenségektől, ez a megoldás ugyanakkor tartós és robusztus, hosszú életű is.

A WS-410 prémium headset jelenleg -a készlet erejéig- egészen elképesztő, mindössze 2990 Forintos áron kapható a Szederboltban. Ennyiért belépő kategóriás, alapszintű mobil headseteket lehet kapni, tehát ne habozz, használd ki a lehetőséget. Bátran ajánlhatod olyan ismerőseidnek is, akik történetesen nem BlackBerry készüléket használnak: a prémium WS-410 más okostelefonokkal is működik!*

Felvilágosítás, készletinformáció: +36 70 207 5801.

 

*BlackBerrytől eltérő készülékeket célszerű vásárlás előtt kipróbálni, a távirányító ‘felvesz-letesz’ funkciója nem minden okostelefonnál használható!

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F