IM+ PRO BlackBerryre – frissítve és leárazva!

appworld.blackberry.comA Shape Services egy nagyobb frissítést adott ki népszerű instant üzenőprogramjára.

Ezzel egyidejűleg bejelentették, hogy a normál 9 dollár 99 cent helyett most akciósan féláron, mindössze 4 dollár 99 centért elérhető az IM+ Pro változat.
Az IM+ majdnem egyedülálló abban, hogy a főbb IM szolgáltatások mellett -mint a Facebook,  MSN/Live Messenger, Google Talk–  a Skype-ot is támogatja. BlackBerryn-n rajta kívül ezt csak egy ingyenes alternatíva, az iMO tudja, de annak megbízhatóságával -főleg az utóbbi updatek óta- sajnos vannak gondok.

A fentieken kívül az IM+ támogatja még a következő szolgáltatókat is (ismertebbek kiemelve): Yahoo!, AIM/iChat, ICQ, Mamba.Ru, Mig33, SINA Weibo, Odnoklassniki.Ru, Jabber, VKontakte, Yandex IM, RenRen, Gadu-Gadu és  Mail.Ru kliensként is tud működni. Ezen túlmenően a legújabb verzióba még Twitter támogatás is belekerült, így már valóban hiánytalannak mondható a kép.

A kitűnő többplatformos multi-messenger PRO változata (amelyet jómagam is használok) tehát egy ideig még akciós áron elérhető az alkalmazásboltban. Aki régebb óta szemez vele, annak most érdemes lecsapni rá.
Megjegyzés: ha korábban iPhone-od vagy Androidos készüléked volt, és arra már megvásároltad az alkalmazást, ingyenesen átvihető a liszensze BlackBerryre, csak kérned kell az ügyfélszolgálatot a bbsupport@shapeservices.com címre írva egy udvarias, rövid, angol nyelvű levélben.  A PayPal-es vagy bankkártyás fizetésedet visszaigazoló emailed, illetve a tranzakció számát mellékeld nekik, és kapsz egy új szériaszámot BB-re a programodhoz 1-2 napon belül. Ekkor innét töltheted le az IM+ Pro változatot, és az újonnan kapott sorozatszámmal egyszerűen regisztrálhatod!

Letöltés:

BlackBerry World

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F