Ingyenes játék PlayBookra: Retro Run Car Racing Game

IMG_00000133

A Retro Run: Car Racing egy remek új játék az AM Networks-től. Rászolgál a retro névre egyszerű irányítása, vidám hangjai és a végtelenített vertikális scrollozás okán. Billentsd a tabletet jobbra vagy balra, hogy kikerüld a zsarukat és a forgalom többi résztvevőjét! Lőhetsz is, így megsemmisítve a normál járműveket, azonban a rendőrautók teljesen golyóállóak.

IMG_00000132

Az utad során  összegyűjtött érmékkel vagy pedig az alkalmazáson belüli (online) fizetés segítségével mindenféle fejlesztéseket vásárolhatsz.

IMG_00000135

Szórakoztató teljesítménynövelési lehetőségeink is vannak, amelyek segítenek a zsarukat lerázni. A legjobb ezek közül nyilvánvalóan a Delorean Boost!

IMG_00000138

Ha egy zsaru karjaiba szaladsz, azonnal le vagy tartóztatva. A játéknak akkor is vége, ha túl sok sérülést szerzett az autónk más autóknak való nekihajtás miatt. Ha egy kis plusz költekezésre vágyunk, mindig le lehet fizetni némi extra érmével egy zsarut, hogy továbbáljon, vagy akár megvesztegethetünk egy fejlesztőt, hogy a végső pontszámunkat kicsit megnyomja felfelé :)

A legjobb a játékban az automatikus online pontrendszer. Ez tájékoztatást ad játék közben is, hogy hogyan állunk a napi, illetve a globális dicsőségtáblán.

A játék ingyenesen letölthető PlayBookra.

Letöltés:

Blackberry World

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F